سلام دوستان. کسی هست اینجا رژیم خاصی گرفته باشه که جنسیت بچش رو خودش تعیین کنه؟ شنیدم با برخی رژیم ها و پرهیزهای غذایی میتونی تا حد زیادی تاثیر بذاری روی دختر شدن یا پسر شدن بچه. البته تا قبل از تشکیل نطفه.بعدش که دیگه فایده نداره.
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
اول از همه برا داشتن جنسیت مورد علاقت توکل کن به خدا.بله میشه با یه سری رژیم ها از حدود سه ماه تا چهل روز قبل از اقدام بدن خودت و همسرت رو آماده کنی.حتما از یه پزشک طب اسلامی کمک بگیر.ولی اول و آخر خداااا
لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود
3 ماه قبل از اقدام به بارداری باید رژیم غذایی رو شروع کنی و تا سه ماهه اول بارداری ادامه بدی
توی روز تخمک گذاری اقدام داشته باشی
قبل اقدام تو جوش شیرین بشینی
و...
خب همه ی اینا تا حد زیادی میتونه کمک کنه ولی صد در صد نیست
آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اگه پسر می خوای قبل بارداری عرق کاسنی بخور.گرمی بخور.اگه دختر می خوای میزان مصرف لبنیاتت زیاد کن چیزایی مه طبعشون سرد مصرف کن.دررضمن هرچه به زمان تخمک گذاریتون نزدیک باشه نزدیکیتون احتمال پسرشدن زیادوهرچه به پریود شدن مجدد نزدیک باشه نزدیکی تون احتمال دختر شدن زیاد میشه.
3 ماه قبل از اقدام به بارداری باید رژیم غذایی رو شروع کنی و تا سه ماهه اول بارداری ادامه بدی ...
مرسی عزیزم
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اگه پسر می خوای قبل بارداری عرق کاسنی بخور.گرمی بخور.اگه دختر می خوای میزان مصرف لبنیاتت زیاد کن چیز ...
ممنونم
من حدود بک ماه و نیم رعایت کردم یه سری چیزارو سرخود هنوز معلوم نیست نتیجه داده یانه.لبنیات نخوردم گرمی خوردم موقع پربود شکمم و گرم نگه میداشتم سیب زمینی وموز زباد خوردم روز اقدام فلوکونازول۱۵۰ یدونه خوردم.باجوش شیرین شستشو واژن دادم قبل رابطه و به شوهرم قهوه غلیظ دادم.قبل اقدامم ازمایش اسپرم داد شوهرم اوکی بود.