2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
بله عزیزم خوبیش اینه که بیشتر شون مسلمان هستن.۱۸۰۰ دلار میشه هزینه هر دو نفر خیلی خوبه 

خیلی قشنگه واقعا😍

رفت تو برنامم

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
نه عزیزم اونجا خیلی غذاهای خوبی داره 

خودمون میرفتیم هرسال  

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
چش نداری ببینی ما پولداریم‌میتونیم مرغ بخریم

اگه پولدارین چرا میخواین تو چمدون قایم بشین؟خب با جت شخصیتون برین ...هی میگم ولخرجی نکنین گوش نمیدین بعدشم من تور لیدرم تصمیم میگیرم چیکار کنین😂

2804
منم خیلی دوست دارم برم پاریس، لندنم دوست دارم ببینم    

اره من بالی و سئول رفتم ولی پاریس قسمت نشده برم.ب خاطر کرونا تمام برنامه همون ریخت به هم سفر کاری شوهر لغو شد

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
هی خواهر مگه سلیقه دارن باید بیان به من سفارش لباس بدن

قراره ازین ببعد خودم لباساشون رو بدوزم

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
ای جان بابا ریچ بابا پولدار😎 @jigali   بیا پول اوکی شد😂

بلیطا رو ردیف کن.من فقط پول میریزم به حسابتون  حوصله دوندگی ندارم واسه پوستم خوب نی

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
2805
بره واسه بچه محلاش تعریف کنه🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
2801