2789
عنوان

۲۵هفتمه

131 بازدید | 22 پست

دو سه روز حرکت بچم کم شده لازمه برم بیمارستان 

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ای وای مثل منی منم امروز همین تاپیکو زدم لم خیلی بیقراره دارم از نگرانی میمیرم هفته 17 ام

اخييي مگه متوجه تكوناش ميشي تو ١٧ هفته 😀

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

🔰 سوء مزاج سرد رحم

🔸علائم

📌در صورتی که به اسبابی خاص مزاج رحم به سمت سردی رود، علائم زیر را در پی خواهد داشت:

👈 رقیق بودن خون حیض(به دلیل تنگی مجاری و احتباس مواد غلیظ و خروج قسمت رقیق و آبکی)

👈 کمرنگی خون حیض(به سبب زیاد بودن مائیت یا قسمت آبکی)

👈 کند شدن نبض

👈 احساس یخ کردگی در واژن

👈 کم مویی در ناحیه عانه (چون مو از بخارات دخانی اخلاط با تأثیر حرارت ایجاد می‌شود. و سرما مانعی برای تولید آن است. از طرفی هم سرما باعث بسته شدن پوست و مانع خروج مو می‌شود.)

👈 کاهش خون حیض(به خاطر وجود سردی در رحم و بسته شدن دهانه رگ‌ها)

👈 فاصله طولانی بین قاعدگی ها و طولانی شدن ایام پاکی زن (چون خونریزی کم بوده و زمان بیشتری طول می‌کشد تا خون کافی جمع شده و آماده دفع شود)

👈 دیربندآمدن خونریزی (به علت رقت)

👈 کاهش میل جنسی

👈 سستی رحم و کسالت

🔸درصورتی که سردی در کل بدن اثر کرده باشد، سایر علائم غلبه سردی در رنگ چهره و ملمس و نبض و رنگ ادرار (ادرار زیاد و روشن) قابل مشاهده است.

🔻عوارض

❗️ این سوءمزاج می‌تواند عاملی برای بندآمدن خون حیض و نیز نازایی باشد.

مطالب بیشتر در کانال زیر

@ZANANE_CHANNEL

دو سه رووووز  واي چه دلي داري تا حالا نرفتي😦

ی حرکتای ریزی میکنه ولی ن مث قبلا خیلی حرکت میکرد

به امید معجزه...❤️🌱                                                   من غرق حاجتم و تو باب الحوائجی یا ابوالفضل العباس..     بطلب آقا..🧡                                                                یکی از آرزوهام اینه برم کربلا اگه امضامو دیدی دعا کن قسمت منم کربلا بشه🥺
ای وای مثل منی منم امروز همین تاپیکو زدم لم خیلی بیقراره دارم از نگرانی میمیرم هفته 17 ام

۱۷هفته عادیه عزیزم حرکتاش زیاد مهم نیس

تازه اول راهی عزیزم بچه اول تونه؟ 

اره بچی اولمه