2777
2789
عنوان

بی غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 49 پست
من خیلی مغرور بودم متاسفانه وابستگی این کارو باهام کرد اصلا خوده پسره واس این دوسم داشت چون مغرور بو ...

اون فقط خواسته غرورتو خرد کنه الان بیخیال شو به زندگیت برس دنبال کسی باش که ارزشت رو بدونه

آقا هستم

عاقا من رفیقامم روم غیرت دارن موهام بیش از حد از زیر کلاه بیرون باشه با خنده و شوخی میگن بهم ک‌ ناراحت نشم بعد این اینجوری میکع😂😂😂

انصافا قول ازدواج پسرارو باور میکنین ؟؟یا ادا در میارین؟😐🤦🏻‍♀️

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین استیکر عاشقانه نبود ولی رفیقش یه شات داد از استیکراش همش لبو.... عشق بود بعدش زیرش برام نوشت کد ...

اصلأ هر چی،رفیقش بیخود میکنه این جور چیزارو میفرسته برات

داغون تر از اون هم دوس پسرته که میگه هیچی بهش نگو

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

غرور نداری اصلا؟؟ الان نشسته با همون رفیقش پشت سرت میگن و میخندن ..یوهو خبردار میشی با هم قرار گذاشتن و شرط بستن سر کارای تو ....والا ارزش نداره..فقط خودتو خورد میکنی

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
قبولش نکردن مامانم گف این قصد ازدواج نداره بیخیال شو

اگه قصد ازدواج داشت چی؟

از قول من به مامانت بگو تا وقتی درست تموم نشده و سرکار نرفتی هرکی با رضایت خودت اومد جلو، یه دونه بکشه زیر گوشِت    

ببخشید حالا نه در این حد خشونت بار ولی واقعا برات زووووده...

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

اون از بازی دادنت و کوچیک کردنت لذت میبره اینکه گفتی مغرور بودی و وابسته شدی و هی میری هی میای دنبال یه ادم اشتباه اون احساس بزرگی میکنه و کیف میکنه روت غیرت نداره چون تو براش اهمیت چندانی نداری ولی رفیقش داره بعضیام ذاتا  بیغیرتن الان فقط خودت میتونی غرور رفتتو به دست بیاری اعتماد به نفستو دوباره بدست بیار و اینبار انتخاب درست داشته باش

شرمنده ولی وقتی آخر این قصه میپرسی بنظرتون باز برم دنبالش یعنی عقل نداری دیگه چی بگیم ما😏😏

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز