2777
2789
عنوان

بی غیرت

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 49 پست

برو بازم خودتو خورد کن آفرین

مخصوصا اون دوستش که استیکر عاشقانه میفرسته میگه بهش چیزی نگی  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشم نمیاد از اینجور پسرا🤦🏻‍♀️

توام نرو هَوَل ک نیستی ...

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

نه اصلا نرو یکی از نشانه های اینکه پسری عاشقت باشه این هست که روت غیرت داشته باشه اون در واقع شاید باید بگم ۱٪دوست داشته باشه پررو کردیش اصلا نرو پیشش اگه دوست داشته باشه خودش میاد دنبالت

اصلا غرور نداری واقعا فقط میتونم بگم متاسفم چون خیلی بزرگش کردی فاز عقاب بودن گرفته بیخیالش شو برو د ...

من خیلی مغرور بودم متاسفانه وابستگی این کارو باهام کرد اصلا خوده پسره واس این دوسم داشت چون مغرور بودم

ببین بستگی داره غیرتو توی چی ببینه ولی این موردی که گفتید به نظرم فاجعست،یعنی چی که استیکر عاشقانه میفرسته و اون هیچی نمیگه،خیلی مسخرس،به نظرم ولش کن

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
ببین بستگی داره غیرتو توی چی ببینه ولی این موردی که گفتید به نظرم فاجعست،یعنی چی که استیکر عاشقانه م ...

ببین استیکر عاشقانه نبود ولی رفیقش یه شات داد از استیکراش همش لبو.... عشق بود بعدش زیرش برام نوشت کدومشو بفرستم برات

یه سری از مردا رفیق بازن همیشه دوست و رفیقشونو به زنشون ترجیح میدن حتی اگه عاشقت هم باشه باز اولویت توی ذهنش رفیق حا افتاده نه زن و زندگی بنظرم هرچقد که عاشقشی بزار کنار و عاقلانه از این رابطه بیا بیرون ازدواج با اینجور ادما اصلا جذاب نیست

من خیلی مغرور بودم متاسفانه وابستگی این کارو باهام کرد اصلا خوده پسره واس این دوسم داشت چون مغرور بو ...

معلومه تو 18 سالگی وابستگی بیچارت میکنه

وقتی با مامانت حرف زد نظرشون چی بود؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز