2777
2789
عنوان

درد دل😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 117 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حلما جون ، الان شرایط سختی رو داری، فکرت هزار جا میره، یکم به خودت فرصت بده، هم به خودت هم به همسرت، فکر های منفی رو دور بریز، بذار یکم آروم تر شدید بشینید راجع به این موضوع حسابی بحث کنید، با یه کلمه اون که گفته دوست دارم خوشم میاد که نباید به هم بریزی اینجوری

شاید اصلا توی خواب و بیداری بوده یه چیزی پرونده، شاید میخواسته لج تورو در بیاره ، یا یه دارویی خورده بوده گیج و گول بوده، 

من متوجه نشدم چجوری در عرض سه روز متوجه شدی با چند نفر در ارتباطه و مدت ها میرسوندتش به یه مقصد خاص؟

همون جوری که بقیه میان باهاش صحبت میکنن تا مشکل شون رو همسرت حل کنه بشین باهاش حرف بزن ، ازش بخواه صادقانه بگه دوست داره تو چجوری باشی؟ گاهی خوده ما زن ها از مسیر علایق شوهرمون دور میشیم و اونا رو دستس دستی به دام دیگران میندازیم

عزیز انسان جایز الخطاس، شاید واقعا از سر بچه بازی و بی عقلی وارد یه رابطه چت شده، تو که یقین نداری که خیانت جنسی کرده باشه؟

آخه مگه میشه از این شهر پاشه بره یه شهر دیگه برای دیدن یه زن؟؟؟ تازه زنی که میگی تا حالا تیپش رو هم ندیده؟

این مردا موجودات عجیبی هستن، اصلا یه وقت میبینی یکی بهش گفته بیا این زن رو امتحان کن ببین بهت پا میده یا نه

به نظرم قلق مردت رو خودت بهتر میدونی، ببخشیدا این یه اصطلاحه اگر با ملایمت خر میشه با ملایمت و زنونگی پیش برو ، براش خودت رو لوس کن خودت رو به مریضی بزن، بدونه که چقدر این کارش روی تو اثر منفی گذاشته

اگه نه که کولی بازی دربیار و حسابی بترسونش، بلاخره یه نقطه ضعفی داره که بخواد ازش بترسه

اما اول باهاش حرف بزن، بدلیل رو صفر تا صد بپرس، بعد دوباره تایپک پزن بیایم ببینیم چی گفته بهت و دلیلش چی بوده

حلما جون ، الان شرایط سختی رو داری، فکرت هزار جا میره، یکم به خودت فرصت بده، هم به خودت هم به همسرت، ...

نازی جان ممنون از نظرت ... توی سه روز نفهمیدم سه روز پیش توی یک ساعت فهمیدم از روی چت هایی که با چند خانم داشت فهمیدم خیانت جنسی نداشته و از این شهر به شهر دیگه ای برای دیدن اون خانم نرفته چون اون خانم پا نداده تو شهر خودمون یه خانمو هر روز به یه مقصد مشخص رسونده تو مسیر باهم بودن قبلن یه چت با یه خانم تو گوشیش بود و یه پیام بود که خانم ادرس یه جایی رو داده بود کا شوهرم توجیهم کرد و گفت ماله دوستمه میخواست امتحانش کنه منم باور کردم

نازی جان ممنون از نظرت ... توی سه روز نفهمیدم سه روز پیش توی یک ساعت فهمیدم از روی چت هایی که با چند ...

بازم بشین باهاش حرف بزن، دو نفری باشین، بچه ها نباشن، بذار ماجرا رو از زبون خودش بشنوی نه از چند تا چت و پیام

متهم به خیانت نکنش، الان زندگی ها سخت شده، هر کسی به یه نحوی خودش رو سرگرم میکنه، گفتم شاید واقعا از روی نادونی و به خیال خودش کرکر و خنده این کار رو کرده، نباید خودت رو جلوش تا این حد سست نشون بدی، منطقی رفتار کن، با کوچکترین رفتار اشتباهت توپ رو توی زمین تو میندازه و میگه واسه همین رفتاراته که میرم سراغ این و اون، اونوقت مقصر تو رو میدونه و اگر این کار رو تا الان از سر سرگرمی انجام میداده با واقعیت تبدیلش میکنه،

مهم اینه که خیانت جنسی نکرده ، به این فکر کن که خیلی ها بودن که زن رو توی رخت خواب خودشون دیدن و باز منطقی برخورد کردن و الانم دارن با هم زندگی میکنن

توی فامیل های ما این اتفاق متاسفانه افتاده بود، الان جوری شده مرده از چشم همه فامیل افتاده، اما عروس خانواده رو روی سرشون میذارن، از بس که منطقی پیش رفت

حالا اینکه در حد یه چت هست

آخه مگه میشه که یه مردی به خاطر یه چت  دوتا بچه ماشاله به این سن داشته باشه و به زن ها بگه من مجردم؟؟ این کاملا نشون میده که برای سرگرمی داره این کار رو میکنه، حالا شما به یه نحو دیگه سرگرمش کن، چرا میخوای خودت رو ازش دور کنی که راه باز کنی برای زن های هرزه مجازی؟ قشنگ بشین باهاش حرف بزن بعد بیا بگو چی گفت ، اون موقع میشه از دیگران راه حل بگیری،الان هیچ کس نمیتونه کمکت کنه

ممنون

سلام حلما جان

خیلی ناراحت شدم😰😰😰

واقعا شرایط سختی برات پیش اومده

درکت میکنم الان چقد داغون هستی اما به خاطر بچه هات قوی باش ،،،برای زندگیت بجنگ، ،،یه کم که آروم شدی سعی کن باش حرف بزنی دلیل کاراش ازش بپرس ،، برای ارامشت دعا میکنم 

سلام حلما جان خیلی ناراحت شدم😰😰😰 واقعا شرایط سختی برات پیش اومده درکت میکنم الان چقد داغون هست ...

ممنون شقایق جان .. هر چقدرم دلیل بیاره دیگه برام مهم نیست من از این به بعد اگر نفس بکشم فقط به خاطر بچه هامه من زنده ام اما در ظاهر هیییچ دلیلی در دنیا نمیتونه برای خیانت موجه باشه ولو خیانت مجازی... چه مرد چه زن وقتی پای سفره عقد میشینن یعنی به یکی تعهد دادن پس باید تا لحظه مرگ به تعهدشان پایبند باشند

ممنون شقایق جان .. هر چقدرم دلیل بیاره دیگه برام مهم نیست من از این به بعد اگر نفس بکشم فقط به خاطر ...

نمیدونم چه حرفی بزنم که تسکین درد دلت باشد 

کاش که میشد کمکی کنم که مشکلت حل بشه

اما به قول خانمهای این سایت هشتاد درصد از مردا این راه را برای یه بار هم که باشه رفتن (چت ،فضای مجازی،)

طلاق عاطفی بینمون بوجود اومده .. هیچ جوره نمیتونم باهاش گرم بگیرم .. وقتی میبینمش انگار قفل به دهنم ...

عزیزم دردت رو تا مغز استخونم درک میکنم

فقط باید قوی  بشی هم به خاطر خودت هم به خاطر بچه هات که تو سن حساسی هستند

برای خودت و اونا دلخوشی درست کن

بذار اون انگل برای خودش خوش باشه

مطمعن باش همیشه تو این کیف و حال نمیمونه دنیا دار مکافاته

فقط خواهشا افسرده نشو 

این تاپیک و حرفای استارتر تو رو خیلی قوی میکنه