2777
2789
عنوان

درد دل😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 117 پست

استارتر این همه که حواست به خصوصیات شوهر و پدرت هست ، به خودت چی؟ 

الان هم داری راه قبلو ادامه بدی 

کی گفته کسی باور نمی کنه؟ 

من بهت پیشنهاد نمی کنم 

کلی خودم بودم یه کاری میکردم بفهمه جواب هر غلطی که کنه سکوت و صبوری نیست ... 

چقد دردایی که گفتی شبیه منی دقیقا عین توام با این تفاوت پدر کارگری دارم اکه حمایتی نیس چون خونواده پ ...

پس فرقی نمیکنه دردمون یکیه چون پول پدرم به درد من نمیخوره پس درعمل انگار فقیره نه فقط به درد من بلکه به درد اون مادر بیچارمم نمیخوره که اونم هر وخ گیر میکنه پول لازم میسه بابام بهش یه پاپاسی هم نمیده از من یه خواهرام قرض میکنه بعدن بر میگردونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عوضی خدا لعنتش کنه... تو که شرایط جدا شدن نداری به روش نمیاوردی که حداقل روش باز نشه

گفتم چجوری فهمید.. ترسیده بودم مغزم هنگ کرده بود نمیدونستم چیکار کنم یه جوری دستو بدنم میلرزید انگار خودم خیانت کرده بودم

عزیزم بعد پسرم یه دختر ناز چها ساله هم دارم دلم براش میسوزه .. پسرم هم از جنس مرداس بزرگ میشه میشه ی ...

هم دخترت هم پسرت اگه بزرگ بشن گیر یه نامرد بیوفتن چی همه حرفاتو خوندم قلبم درد گرفت از این سالها که به پای اون سوخت درکت میکنم چون منم سوختم یه چند سالیو پای یه ادم دورو گذاشتم که اندازه ده سال پیرم کرد اونم خسیس بودو خیانت کار اونم مثل مال تو خوب خودشو نشون میداد از ساستش اره مردا هم سیاست دارن خواهر خوب میدونن چجور خسیس باشنو زود عصبی بشن تا به نفع خودشون ماجرا تموم بشه 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

همیشه وقتی ماجرای خیانت میشنیدم فکر نمیکردم خودم یه روزی یه همچین دردی رو با خودم خواهم کشید ... انقدری که بهش اعتماد داشتم به خودن نداشتم.. امکان خیانت از طرف خودم داشتم ولی از طرف اون نه تا این حد بهش اعتماد داشتم امااااا لیاقت نداشت

گفتم چجوری فهمید.. ترسیده بودم مغزم هنگ کرده بود نمیدونستم چیکار کنم یه جوری دستو بدنم میلرزید انگار ...

دقیقا مث من . منم وقتی اولین بار دیدم تو گوشیش انگار خیانتو نن کرده بودم داغون شدما

نه چندبارم دیدم اما کاری از دستم برنمیاد . یک بخاطر بچم . دو بخاطر نداشتن شغل و درامد. سه نداشتن حما ...

منم شغلو درامدو حمایت خانواده ندارم .. اما با وجدانم در افتادم شدیدا به فکر انتقامه ضربه زده بایدضربه بخوره اگه کاری نکنم وجدانم ارام نمیگیره چون روحمو نابود کرده باید نابودش کنم اگه راهی پیدا نکنم قسم خوردم پا رو همه چی میزارم هممونو میکشم

منم شغلو درامدو حمایت خانواده ندارم .. اما با وجدانم در افتادم شدیدا به فکر انتقامه ضربه زده بایدضرب ...

دوست عزیز با تمام وجودم درکت میکنم...منن مثل تو ...هیچکس باورش نمیشه که این مرد سربزیر به من خیانت کرده...شوهر منم مجازی اینکارو تا بحال کرده...اخرین بارم همین پریروز مچشو دوباره گرفتمو داغون شدم...شما چکار کردید؟

دوست عزیز با تمام وجودم درکت میکنم...منن مثل تو ...هیچکس باورش نمیشه که این مرد سربزیر به من خیانت ک ...

من هیچی نگفتم هنگ کرده بودم زبانم بند امده بود خودش گفت دوس داشتم خوب کردم منم همچنان هیچی نگفتم خودشم دیگه هیچی نگفته