شوهرم بی اندازه ادم مثبت و موجهی به نظر میاد یه جورایی عقل کل تمام طایفه حساب میشه همه رو نصیحت میکنه واگه مشکلی داشته باشن هدایت میکنه.. انقدری مثبته که اگه به کسی حتی مادر خودمم بگم که چند بار خیانت کرده به من باور نمیکنندو منو دیوانه فرض میکنن یامیگن که تهمت میزنم ولی واقعیته این داره نابودم میکنه درد خیانتش یه طرف بیشتر این عذابم میده که میدونم حتی خانواده خودمم باور نمیکنن حتی اگه مدرک داشته باشم بازم باور نمیکنن چون شوهرم بی اندازه چهره مظلومی داره و همیشه خیرخواه همه بوده و مشکلات همه رو حل کرده نمیتونم دردمو به کسی بگم داغونم داغون.. چه کنم؟؟ تو رو خدا خانما اونایی که در کشیدین به داد حال زارم برسید بگید چه کنم شما بودین چه میکردین
چقد دردایی که گفتی شبیه منی دقیقا عین توام با این تفاوت پدر کارگری دارم اکه حمایتی نیس چون خونواده پ ...
پس فرقی نمیکنه دردمون یکیه چون پول پدرم به درد من نمیخوره پس درعمل انگار فقیره نه فقط به درد من بلکه به درد اون مادر بیچارمم نمیخوره که اونم هر وخ گیر میکنه پول لازم میسه بابام بهش یه پاپاسی هم نمیده از من یه خواهرام قرض میکنه بعدن بر میگردونه
عزیزم بعد پسرم یه دختر ناز چها ساله هم دارم دلم براش میسوزه .. پسرم هم از جنس مرداس بزرگ میشه میشه ی ...
هم دخترت هم پسرت اگه بزرگ بشن گیر یه نامرد بیوفتن چی همه حرفاتو خوندم قلبم درد گرفت از این سالها که به پای اون سوخت درکت میکنم چون منم سوختم یه چند سالیو پای یه ادم دورو گذاشتم که اندازه ده سال پیرم کرد اونم خسیس بودو خیانت کار اونم مثل مال تو خوب خودشو نشون میداد از ساستش اره مردا هم سیاست دارن خواهر خوب میدونن چجور خسیس باشنو زود عصبی بشن تا به نفع خودشون ماجرا تموم بشه
همیشه وقتی ماجرای خیانت میشنیدم فکر نمیکردم خودم یه روزی یه همچین دردی رو با خودم خواهم کشید ... انقدری که بهش اعتماد داشتم به خودن نداشتم.. امکان خیانت از طرف خودم داشتم ولی از طرف اون نه تا این حد بهش اعتماد داشتم امااااا لیاقت نداشت
نه چندبارم دیدم اما کاری از دستم برنمیاد . یک بخاطر بچم . دو بخاطر نداشتن شغل و درامد. سه نداشتن حما ...
منم شغلو درامدو حمایت خانواده ندارم .. اما با وجدانم در افتادم شدیدا به فکر انتقامه ضربه زده بایدضربه بخوره اگه کاری نکنم وجدانم ارام نمیگیره چون روحمو نابود کرده باید نابودش کنم اگه راهی پیدا نکنم قسم خوردم پا رو همه چی میزارم هممونو میکشم
منم شغلو درامدو حمایت خانواده ندارم .. اما با وجدانم در افتادم شدیدا به فکر انتقامه ضربه زده بایدضرب ...
دوست عزیز با تمام وجودم درکت میکنم...منن مثل تو ...هیچکس باورش نمیشه که این مرد سربزیر به من خیانت کرده...شوهر منم مجازی اینکارو تا بحال کرده...اخرین بارم همین پریروز مچشو دوباره گرفتمو داغون شدم...شما چکار کردید؟