2777
2789
عنوان

درد دل😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 117 پست
خب پس این ذاتیه عزیزم و خودش باید بخاد که ذاتشو عوض کنه ببخشیدا اینو میگم ولی با اینایی که توصیف کرد ...

اریا جان مگه تو این دنیا زندگی نمیکنه.؟ اینهمه اینجور اتفاقا میفته میشنوه اما کو گوش شنوا؟؟

همسایمون اخر عمری رو زنش زن صیغه کرد زنه دوم تمام اموال مرده رو بالا کشی طلاق گرفت رفت زن اول با هزار خون دل خوردن اموال جمع کرده بود زنی که تو محله به خوبی و خانمی مشهوره .. شوهرم اینو شنید انقدر مرده رو لعنت فرستاد انقدر برای زن اول دلش سوخت که خدا میدونه

یه کانالی بهت معرفی میکنم اگه دوست داشتی عضو شو تو تلگرامه.کانال پیوند عشق و عقل.خیلی کمکت میکنه

اگه شوهرت استرس داره یا کارش سخته یا فکرش مشغوله اینا هم باعث زود انزالی میشه.غذاهای با طبع گرم بخورین مثلا واسه صبحونه خرما تخم مرغ.حلوا.کاچی.خرما و کشمش و کنجد.عسل و سیاهدانه.دم نوشهای با طبع گرم مثل زعفران.قطره گل سرخ هم خوبه اگه مقدوره برات آجیل.

سعی کن اگه استرس داره ازش دور کنی باهاش زیاد حرف بزن برای اوقات بیکاریتون برنامه بریز تا گوشی دستش نگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همین بزرگترین اشتباه زنهاست که الکی نشون میدن از رابطه لذت بردن اگه نمیتونی به روش بیاری درمانهای ...

من خودم تنهایی خیلی در این مورد مطالعه کردم و راهکارارو انجام دادم اما جواب نداده یا شوهرم همکاری نکرده مخصوصا در مورد همین راه حل که گفتین همکاری نکرده سرده یا مثلا گرمیجات میدادم دو روز میخورد دیگه نمیخورد چون تمام کارای خونوادشم رو دوش اینه مشغله فکریش الکی زیاده اون خیلی تاثیر داره روش

من خودم تنهایی خیلی در این مورد مطالعه کردم و راهکارارو انجام دادم اما جواب نداده یا شوهرم همکاری نک ...

خب دیگه همین تو میدونی مشکل از کجاست یعنی پنجاه درصد مشکلت حل شده اس بقیشم باید عاقلانه پیش بری بیشتر مطالعه کن تو این زمینه

یه کانالی بهت معرفی میکنم اگه دوست داشتی عضو شو تو تلگرامه.کانال پیوند عشق و عقل.خیلی کمکت میکنه اگ ...

دستت در نکنه اریا جان انشاءالله که هیچ وقت درد نکشی

اما دیگه برام دیر شده دیگه تمام بدی های عالمو براش ارزو میکنم .. من دیگه نمیتونم وجدان و دلمو راضی کنم که باهاش رابطه داشته باشم دیگه برام مرده ازش چندشم میشه بدنم بهش یه وخ اتفاقی بخوره مور مورم میشه حتما باید اون نقطه رو فوری اب بکشم وسواس شدم شدید

خب دیگه همین تو میدونی مشکل از کجاست یعنی پنجاه درصد مشکلت حل شده اس بقیشم باید عاقلانه پیش بری بیشت ...

مشکلشو خودشم میدونه با این وجود میره دنبال اینو اون؟به جای اینکه خودشو درمان کنه به من اسیب میزنه.. خیلی جالبه . من در خلقت این موجودات دو پا موندم خدااااااا

گلم شماکه انقد میگی سختی کشیدی یه چند مدت پا رو دلت بذار وباهاش خوب رفتار کن وکم کم از ش بخاه از خونه ماشین پول و طلا خودت را حسابی پر کن وبعدش ازش جداشو تا همه دارایی را خرجشون نکرده دست به جنبون 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
خب دیگه همین تو میدونی مشکل از کجاست یعنی پنجاه درصد مشکلت حل شده اس بقیشم باید عاقلانه پیش بری بیشت ...

دیگه برام مهم نیس مطالعه کنم.. به دردم نمیخوره.. نباید میشکستم که شکستم نباید خط قرمز رد میشد که شد استغفرالله خوده خدارو هم بیاره وساطت دیگه جایی تو دلم نداره چون با دلم و اعتمادشکسته ام خاکش کردم دیگه جای دلم یه گوله سنگ کاشتم اگه نتونم خودمونو بکشم هر چقدر بدی میتونم براش میکنم تا هر کجا که میتونم و به بچه هام صدمه نخوره براش بد میشم

نه عزیزم هیچی.. فقط پانزده تومن دارم که اونم هفته پیش به اسمه اینکه قرعه کشی شرکت کردیم دادم بهش که ...

چقد دردایی که گفتی شبیه منی دقیقا عین توام با این تفاوت پدر کارگری دارم اکه حمایتی نیس چون خونواده پولداری ندارم وگرنه بقیه حرفات کپی زندگی منه حتی رفتار شوهرت . فامیلامون رو سر شوهرم قسم میخورن در این حد . اما یه روحیه داغون و یه اعصاب ضعیف و خراب برام مونده . هرروز هر ثانیه کارایی که باهام کرده جلو چشام رژه میره ظاهری بخشیدم چون زندگیم نپاشه چون راهی دیگه ای نداشتم اما دلم خونه ازش

اره پستای قبلی گفتم که جوری فهمید که میدونم.. من هیچی ازش نپرسیدم خودش بی مقدمه گفت خوشم میاد دوس دا ...

عوضی خدا لعنتش کنه... تو که شرایط جدا شدن نداری به روش نمیاوردی که حداقل روش باز نشه