2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیزی سنگی داری ؟اگه نداری بریز تو زود پز ولی درشو سفت نکن اخرسرم یکم نخودو سیب زمینی له کن بریز تو ابش لعابدارشه

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.

از شب قبل بار بگذار 

یک نصفه قلم گوساله هم بنداز که حسابی چرب بشه 

آخر پخت یکم مرزه خشک بریز 

یکی دو تا لیمو عمانی هم بنداز (بهتره لیمو سیاه باشه و از اول بیندازی که هم مزه بگیره هم تلخ نشه)

نخودی که توش پخته رو میگی

اره یکم همشو نه با سیب زمینی کوچیک و یدونه گوجم بنداز پیازم اگه درسته میندازی اخرسر همشو له کن بریز تو خودش.زرد چوبشم زیاد نریز غذاهای ابکی بوی زرد چوبه نباید بده

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
ندارم😢

ببین دنبه باید باشه تا خوشمزه شه بعد من سیب زمینی با پوست میندازم پوستشم در نمیازم ولی خیلی خوب و قشنگ میشورمش بعد میذارمش

ابشم همون اول در حدی بریز ک بعد نخواهی اضافش کنی

یخورده رب گوجه هم با روغن سرخ کن بریز داخلش اخرهای کار اول گوشت و دنبه با استخوان بذار

بعد حبوبات بعد یک ساعت یا یک ساعت و نیم

بعد یک ساعت دوباره سیب زمینی و رب گوجه

لیمو عمانی یک دو تا بندازی اخر کار دربیاری خوبه

همین دیگه😊😊😊🤭😑🤭

من خیلی خوشمزه میشه😊

اول پیازش تفت بده 

بعد گوشت و نخود و لوبیا و سیب زمینی رو اضافه کن با رب گوجه همه رو گفت بده بعد از قلم از قبل پخته شده رو اضافه کن،  دوتا گوجه رو چهار قاچ کن بریز داخلش 

با شعله ی کم بذار جا بیفته 

خوشحال میشم پیجم