2777
2789
عنوان

کسی با آی یو آی باردار شده؟؟؟؟

3981 بازدید | 92 پست

من امروز و دیروز آی یو آی کردم. از دیروز تخمدان هام شدیدا درد میکنه. کمر درد و پا درد هم دارم. دکترم میگه خوبه اگر درد داری یعنی تخمدانت فعاله... حالا دارم فولیک اسید و آ اس آ و شیاف پروژسترون استفاده میکنم. خودم تنبلی تخمدان خفیف داشتم که برطرف شد ولی خب تعداد فولیکولم کمه. ۲تا چپ بود یکی راست همه هم سایز ۱۷ به بالا... الان میخوام بدونم کسی تو شرایط من بوده و جواب گرفته؟؟؟ امیدوار باشم؟؟؟؟

ای پیشونی؟؟؟ منو کجا میشونییی!!!!!🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با ای یو ای باردار شدم دوتا سمت چپ ولی اندازه شو نپرسیدم

همون بار اول؟؟؟ من دو روز پشت هم انجام دادم احتمال بارداری بیشتر میشه یا فرقی نداره؟؟؟

ای بابا.😔 الان باردار نیستین؟ چرا نشد؟ دکتر تشخیص داد؟

نه گلم نیستم ایشالا ماه بعد دوباره میرم تو سیکل انتقال

نه این یه چیزیه که دلیلش معلوم نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اره بار اول گرفت.خب با دوبار شانست می‌ره بالا

خدا کنه چون واقعا خسته شدم یه ساله هر ماه قرص و آمپول استفاده میکنم تازه ۳ ماهه که همه چیم اوکی شد و حتی سر موعدم یعنی هر ۲۹ روز پریود میشدم

نه گلم نیستم ایشالا ماه بعد دوباره میرم تو سیکل انتقال نه این یه چیزیه که دلیلش معلوم نیست

مثل من، برای منم دلیلش مشخص نیست. انشاالله که این ماه جواب بگیرین عزیزم❤️

منم دوشنبه آی یو آی کردم انشاالله هردومون نتیجه میگیریم اسی کجا ای یو ای کردی؟

انشاالله عزیزم❤️ من شمالم ساری انجام دادم