سلام کسی از این آمپولهای نوروبیون زده من برای درد پام دکتر رفتم واسم نوشت هفته ای یه آمپول ولی بعد از سه هفته پیشونیم و صورتم خیلی جوش زده اصلا قبل از تزریق آمپولها هیچوقت جوش نمیزدم ولی فکرکنم حساسیت بهشون دارم.کسی اطلاعی داره
من قبل کرونا خیلی زیاد به مدت یکی دو سال زدم چیزی نشد .
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله من میزنم گاهی خودم خوبه بد نیس ولی حس میکنم وقتی زیاد میزنم مثلا هفته ی بار یا ماهی ی بار عادت ماهانه مو نامنظم میکنه البته مال منو ولی در کل آمپول خوبیه و انرژی میده ب آدم
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
من الان دوتا جوش کوچولو زدم نمیدونم ربطی به نوروبیون داره یا نه
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪