2777
2789
عنوان

امپول نوروبیون

2283 بازدید | 16 پست

سلام کسی از این آمپولهای نوروبیون زده من برای درد پام دکتر رفتم واسم نوشت هفته ای یه آمپول ولی بعد از سه هفته پیشونیم و صورتم خیلی جوش زده اصلا قبل از تزریق آمپولها هیچوقت جوش نمیزدم ولی فکرکنم حساسیت بهشون دارم.کسی اطلاعی داره

💏🙎💞 همسرم پسرگلم کنارتون حالم خوبه💞

من قبل کرونا خیلی زیاد به مدت یکی دو سال زدم چیزی نشد .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من میزنم گاهی خودم خوبه بد نیس ولی حس میکنم وقتی زیاد میزنم مثلا هفته ی بار یا ماهی ی بار عادت ماهانه مو نامنظم میکنه البته مال منو ولی در کل آمپول خوبیه و انرژی میده ب آدم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

فقط اومدم بگم خیلیییییییییی درد داره😪😪🤕

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
خودم میزدم بقیه هم رو دیدم میزنن تاحالا نه دیده بودم و نشنیده بودم کسی بخاطر نوروبین جوش بزنه! 

اخه من اصلا تو عمرم جوش نزده بودم ولی درست دوهفته بعد از تزریق امپولها پر صورتم جوش شده

اره خیلی درد داره ولی دردش هیچی من خیلی جوش زدم

من الان دوتا جوش کوچولو زدم نمیدونم ربطی به نوروبیون داره یا نه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
خیلی امپول خوبیه واقعا معرکس ،احتمالا حساسیت داشتی

نمیدونم ولی منی که اصلا جوش نداشتم الان صورتم از جوش پر شده