2777
2789
عنوان

لیزر بکیینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 116 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کندلا ژل نمیخواد دوجلسه میری قشنگ شاهر ریزش موهایی😂تایمشم کمه زود تموم میشه

دردش چطوریه؟من بعد از پلاتنیوم دست و پاهام میلرزه از دردهای لحظه ای که کشیدم روی تخت

آبجی واسه کل بدن رفتی؟چند دادی؟   شهرما اردبیل پول هرشاتومیگیرن ک هرشات 3تومنه براشماهم اینطوری ...

نه اصلا با شات نیست هر قسمتی یه نرخی داره عزیزم.بالا گفتم قیمها رو نه من کل بدن نرفتم

یاشاسین آذربایجان💓✌

اصلا درد نداره هیچی نمیفهمی.و همون جلسه اول کلا درنیومده در حد چند تار موی نازک دراومده.کل بدن ۴۰۰ ه ...

مبارکه عزیزم. بیکینی چند دقیقه طول کشیدو خط باسن؟ شما موهات پرپشت و ضخیم بود؟ شما کلا تیرگی نداشتی از اول؟ من با ژیلت زدم تیره شده کمی

مبارکه عزیزم. بیکینی چند دقیقه طول کشیدو خط باسن؟ شما موهات پرپشت و ضخیم بود؟ شما کلا تیرگی نداشتی ا ...

خیلی کم در حد چند دقیقه.اره موهای بیکینی ام برعکس جاهای دیگع ام زبر و زیاد بود.تیرگی  به اون صورت نداشتم ولی خیلی خوب جواب داده کاملا صاف و نرم میشه 

یاشاسین آذربایجان💓✌