2777
2789
عنوان

لیزر بکیینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 116 پست
خیلی کم در حد چند دقیقه.اره موهای بیکینی ام برعکس جاهای دیگع ام زبر و زیاد بود.تیرگی  به اون صو ...

خداروشکر. منم هی میخوام برم نمیدونم چرا دس دس میکنم. هزینش رو دارم اما کلا یه آدمی هستم یه کاری رو که برای اولین بار میخوام انجام بدم خیلی دیر انجام میدم. کدوم شهر انجام دادین؟ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بسته بسته ژیلت سنسیتیو و بانوان و... خدا تومن پول مبدادم اخرشم شوهرم اگر جا میذاشتم تو حمام مینداختش ...

اره خیلی خوبه حس خوبی دارم من انگار همیشه تمیز و مرتبی و به قول شما دنبال ژیلت  و موبرو اینام نیستم دیگه خلاص

یاشاسین آذربایجان💓✌

چه قدر کم گرفته من بیکینی و زیر بغلو ۱۰۰ میگرفت بعدا فول بادی رفتم ۶۰۰ تازه اینو میدونم به نسبت ج ...

عزیزم برای سینه هم میری منظورم جاهاییه که موهاش نازکه

عضو گروه نارنجی  🍁 وزن اولیه ۷۲ 🍁 وزن فعلی ۷۱و۵۵۰🍁 هدف اول ۶۸  🍁 هدف دوم  ۶۴  🍁هدف سوم ۶۰  🍁وووو......هدف نهااااایییییی ۵۸  
پرتو چیه خانمی؟

پرتو هم به روش برداشتن مو اما ضعیف و برگشت پذیره فقط یه کم ریشه ضعیف میشه اونا گاهی تو آف فول بادی ۳۵۰ هم میذارن.اما لیزر فرق داره اخرین مدلش که ۲۰۲۰ سرد هست تقریبا ۱و خورده هر جلسس