2777
2789
عنوان

ضرر مالی ....

216 بازدید | 29 پست

بچه ها من ۵۰تومن وام گرفتم ک بتونیم طلاهامو بخریم و ازشانسمون تو اوج گرونی وامو دادن ماهم ازترس اینکه گرونتر نشه با گرمی ۱۴۵۰ حدود ۳۵گرم طلا خریدیم شد ۵۷. دقیقا چندروز بعدش اومد پایین تاالان شد ی تومن.دارم دق میکنم ک ۲۰تومن سود وام ۲۰تومن ضرر رو طلا ازاون طرف یخچال و سرویس چوب مواد غذایی و... سرکشیدن ب فلک. حداقل اگر اوناهم با طلا میومد پایین انقدر غصه نمیخوردم میگفتم اینجا سود میکنیم. همشم میگن طلا میادپایینتر بنظرتون الان بفروشم کار درستیه؟چون میگن میاد زیر ی تومن ولی خب کالای خانه همچنان افزایشیه و گرونتر بشه نمیتونیم بخریم.توروخدا بگید چیکارکنم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به اینچیزا فکر نکن طلا چه بیاد پایین چه نه قیمت ثبات نداره که باز میره بالا برو نزدیک عروسیته مبارک باشه حالشو ببر

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

مگه خریدی که بفروشی؟ طلا همیشه سرمایه است بذار کنار

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مگه برا عردسی ت نخریدی ،چکار داری گرون شد یا ارزون، هم ازش لذت ببر هم به عنوان یه سرمایه واسه ده سال دیگه ت نگاه کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
2790
2778
2791
2779
2792