2821
2789
عنوان

ضرر مالی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم طلا خیلی ریسکهذواقعا من اردببهشت پونصد و خورده ای فروختم گفتم بعدا پول دستم میاد میخرم که ی دفعه اینقدر گرون شد الان من منتظر م ارزون بشه شما منتظری گرون بشه همیشه همينه طلا 

منم با تو طلا خریدم ۳۰ گرم و فردا پس فرداش اومد پایین فکر میکردم میره بالا غصه نخور میره بالا بازم خ ...

من خوشحال نمیشم ازگرونیش ولی میگم حالا ک اومد پایین بقیه الوازما گرونن هنوز خیلی تحت فشاریم کاش همه چی ارزون میشد😢

یخچال و لوازمای خونه ک‌مونده چی میترسم بخرم باز بیاد پایین

هیشکی نمیتونه پیش بینی کنه ک چی میشه ولی طلا در بلند مدت بالا میره مطمین باش

وسیله هم ادم مجبوره بخره دیگه عزیزم

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
خب همش حساب میکنم اگر ب نرخ الان بود میشد یخچالم بخریم ولی الان.... کاش بقیه جیزاهم هم میومد پایین

من ۳۵ سالمه  از ۱۹ سالگی رفتم سر کار  از ۱۵ هم با پول تو جیبیم طلا میخریدم گرمی ۴ هزار تومن   خریدم خریدم تا گرمی ۴۰ تومن  بعد سال ۹۰ یه کیلو طلا فروختم روی گرمی ۱۰۰ تومن گذاشتم بانک تا سال ۹۷ روی گرمی ۴۰۰ باهاش خونه خریدم   الآن کل دارائیم ۱۲۰۰ میشه اگه اون اشتباه سپرده بانکی رو نکرده بودم ۲۴۰۰ بود دقیقا ۲ برابر 

تو گوگل خوندم الان ۶ماه دیگه بدجور میره بالا

خدانکنه بره بالا. الان مشکل من اینه از طلا ضرر کردیم عیب نداره ارزون بشه بهتر ولی خب لامصبا وسایل خونرم ارزون کنید خوراکیارم ارزون کنید ن روز ب روز گرونتر واقعا زور داره قلب ادم ب درد میاد ازاین همه ظلم

عزیزم به اینچیزا فکر نکن طلا چه بیاد پایین چه نه قیمت ثبات نداره که باز میره بالا برو نزدیک عروسیته ...

برای عقد بود مجبور بودیم بخریم حالا وسایل خونه ی سریاش مونده ک هزارتومنم کاهش نداشتن متاسفانه😔

وای خدای من چجوری تحمل میکنی

دق    ۱۸ سال نخوردم  نپوشیدم  دولت کردش یک پنجم تحویلم داد    سال ۹۶ دلار شد ۵ تومن دوست پسرم گفت بخر گفتم نه مریض سرطانی داریم  یا چطور به مامانم پول بدم هر ماه اگه بدم همشو طلا یا دلار   همه دوستام ۱۰۰ دادن طلا و دلار ۳۰۰ فروختن   اون ۲۰۰ ملیونی که ۱۸ سال وقت منو گرفت ۴ ماهه در آوردن بعععععله   

برای عقد بود مجبور بودیم بخریم حالا وسایل خونه ی سریاش مونده ک هزارتومنم کاهش نداشتن متاسفانه😔

میدونم برای من سر سیسمونی اینطور شده طلا و دلاری که گرونتر خریده بودم دارم ارزونتر میفروشم تا جنس گرونتر بخرم سخته ولی دارم ذوق بچه دار شدنمو میبرم بقیه اش بیخیال

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792