2777
2789

چه روزایی بود ..یه بار اقدام کرده بودم فک میکردم همون اولین بار میگیره و باردار میشم رفتم یه لباس نوزادی هم خریدم برا سوپرایز شوهرم..هوووف چ دل خجسته ای داشتم ..ماه اول ک منفی شد دنیا رو سرم خراب شد ..چقد ناامید بودم..بعد دوستام میگفتن تا ۶ماه ایرادی نداره ..ماه دوم و سوم و .... تا ششم اقدام کردم نشد ک نشد ..رفتم دکتر گفت تا یکسال طبیعیه ..خلاصه سال اول و دوم گذشت همچنان منفی ..بعدش دکتر رفتنم شروع شد ..امپول زدن و قرص خوردنا و سونو رفتنا و ای یو ای و ....... 

تا سال نهم همچنان ادامه دادم ..هزینه ای وی اف رو نداشتم..دکترام میگفتن دیگه نیا دکتر تا زمان ای وی اف ..منم بیخیالش شدم..گفتم خدایا من تا اینجا تلاشمو کردم و تو نخاستی ..از الان بعدم من دیگه دکتر نمیرم ..چون ن پولشو دارم ن حالشو ..بیخیال شدم چسبیدم ب زندگیم ..سه ماه پیش من خود ب خود باردار شدم و خبر نداشتم ..تقریبا دوماه و یک هفتم بود ک فهمیدم باردارم..واقعا پی بردم ک تا خدا نخاد هیچ دکتری نمیتونه کاری برا من کنه ..وگرنه من ن تخمکی داشتم ن همسرم اسپرم درست حسابی داشت ..

اینم از خاطره باردار شدن من ..همیشه توکلتون ب خدا باشه ..من بنده خوبی نبودم همیشه بچه رو از دکترا میخاستم ..از امپول میخاستم ..امپولی ک تخمک منو بزرگ کنه .. هیج وقت از خدا نخاستم ..خدا خیلی بزرگه ما بنده های خوبی نیستیم ..

بچه ام سید طباطبایی میشه ان شاءالله بحق جد بچم که هییییییچ زنی حسرت بچه رو دلش نمونه ❤انتظار خیلی سخته ..خیلی تلخه❤از همه سختتر تحمل کردن حرف و حدیثای مردمه ..از همه تلختر حسرت پدرشدنه همسرته ..خدا بحق ابروی حضرت زهرا دامن تماام زنای منتظر رو سبز کنه ..

یه حمد هم برا سلامتی نی نی من بفرستید ..دعا کنید سالم و سلامت بغلش کنم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشحالم برات میشه برامنم دعاکنی حاجاتم براورده بشه امروز خیلی دلم گرفته دوست دارم بشینم فقط گریه کنم 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

عزیزم چقدرخوشحال شدم براتون.منم دوتاسقط بارداری پوچ داشتم چندروزه فهمیدم همسرم مشکل داره ۴ روزه خواب وخوراک ندارم کاش مشکل همسرم زود برطرف بشه.انشاا... بارداری سالمی داشته باشی و سالم بغلش بگیری

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
الهی آمیییین عزیزدلم بچت صحیح سالم بغل بگیری برای ماهاهم دعاکن❤️

از ته دلم💚💚💚

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم واقعا معجزه خداست انشالله به سلامتی بغل بگیریش

ممنونم

اره دقیقا منم مثل تو فکر میکردم ماه اول میگیره... هنوز ادا باردارو درمیاوردم 😅😅🙃بعددیدم ن بابا خب ...

الهی شکر💚

خیلی خوشحالم برات میشه برامنم دعاکنی حاجاتم براورده بشه امروز خیلی دلم گرفته دوست دارم بشینم فقط گری ...

💚💚💚از ته دلم دعات میکنم

وای تاپیکتون خواندم اشک تو چشام جمع شد منم مث شما بودم همش دکتر همش نق زدنای شوهرم ک اگه خدا بخواد میشه با خودم میگفتم اینجوری میگه پول دکتر و نده حرص منو در بیاره میگفت دگترم بری تا خدا نخواد نمیشه ولی ی دفعه همون ماهی ک اشکمو بد دراوردو شروع کرد تهمت زدن ک تو حسودی دوس داری الکی بری دکتر و اینا ی دفعه زد و حامله شدم .ولی متاسفانه همش لک بینی دارم و هفته ۵ هستم ولی امیدم بخداست  خودش داده خودشم حفظش کنه دوستان شمام برام دعا کنید🙏سالم بغل بگیرمش .از رحمت خدا هم غابل نشید

عزیزم چقدرخوشحال شدم براتون.منم دوتاسقط بارداری پوچ داشتم چندروزه فهمیدم همسرم مشکل داره ۴ روزه خواب ...

توکلت ب خدا باشه ..همه چیزو بسپار ب خدا ..کاری ک من از اولش نکردم ..

همسر من واریکوسل داشت عمل نکرد