2777
2789
عنوان

پدر بی عاطفه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 41 پست
وقتی دور از جون خاک و بغل کنه اون موقع واسه همه چیش دلت تنگ مبشه حتی بی مهری هاش  البته خدا نک ...

عزیزم من هیچوقت نفرینشم نکردم ولی خیلی سخته ببینی مادرت بخاطر بقیه بی دلیل ازپدرت کتک بخوره مادری که تموم جون وسلامتیشم واسه این زندگی گذاشته

اختلال  شخصیت داره.شما چون باهاش همدمین میشناسینش اما مردم که نمیشناسنش پس اون براشون خرج می کنه اونا هم تاییدش می کنن.ی جوارایی باج می ده که همه بگن آدم خوبیه

متاسفانه درمان هم نداره مگه اینکه شما خودنونو عوض کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقد ناراحت شدم با حرفت گریم گرفت مامان طفلک منم ازدستش سکته کرد

مادرت زندست؟بخدا همیشه میگم اگه اتفاقی برا مامانم بیفته هیچوقت نمیرم به بابام سربزنم

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
با وجود این تبعیض ها ،شما احترامش رو میزاری،پس شما انسانهای بزرگی هستید که اجر بزرگی دارید. خوشا به ...

ازت ممنونم دوست خوبم خیلی دلم شکسته خیلی بغض دارم بخدانمیدونم چرا اینجوری میکنه همش میگم گناه ما چیه اخه اما به جوابی نمیرسم

اختلال  شخصیت داره.شما چون باهاش همدمین میشناسینش اما مردم که نمیشناسنش پس اون براشون خرج می کن ...

دقیقا همینه همه ازش تعریف میکنن اگه بگیم اینجوریه هیچکس باور نمیکنه همه حسرت میخورن فک میکنن بهترین پدر ومرد دنیاس در حالی که ما داریم نابود میشیم

مادرت زندست؟بخدا همیشه میگم اگه اتفاقی برا مامانم بیفته هیچوقت نمیرم به بابام سربزنم

اره خداازعمرمن کم کنه بده به مادرم من تنها دلیل نفس کشیدنم مادرمه چون خیلی مظلومو وسختی کشیده

اره خداازعمرمن کم کنه بده به مادرم من تنها دلیل نفس کشیدنم مادرمه چون خیلی مظلومو وسختی کشیده

خدا براتون نگهش داره مادر خیلی خوبه مامان منم خیلی مظلومه خیلی سختی کشیده از خدا میخوام یا بابام اخلاقش خوب بشه یا بمیره حداقل مامانم بقیه عمرشو راحت زندگی کنه خوشی که ندیده همیشه میترسه خواهر کوچیکمم عروسی کنه و تنها بمونه تو خونه البته من خودم هرروز میرم خونشون ولی بالاخره اول و آخر زندگی شوار مهمه و برا ادم میمونه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

شوهر

خدا براتون نگهش داره مادر خیلی خوبه مامان منم خیلی مظلومه خیلی سختی کشیده از خدا میخوام یا بابام اخل ...

عزیزم چقد این مادرا گناه دارن فقط تحمل میکنن من که میدونم پدرم درست شدنی نیس فقط دلم واسه مامانم میسوزه که باید باهاش بسوزه وبسازه مواظب مادرتون باشین توروخدا حداقل دلش به شماها خوش باش تو زندگی که خیری ندیدن

عزیزم چقد این مادرا گناه دارن فقط تحمل میکنن من که میدونم پدرم درست شدنی نیس فقط دلم واسه مامانم میس ...

واقعا تنها دلخوشی مامانم ما بچه هاشیم خیلی ناراحتم واسه مامانم براش دعا کن الانم بیمارستانه 

ازت ممنونم دوست خوبم خیلی دلم شکسته خیلی بغض دارم بخدانمیدونم چرا اینجوری میکنه همش میگم گناه ما چیه ...

توحید در آن است که خدا را در وهم نیاوری و 

عدل در اینه که او را متهم نکنی

اگه شناختت رو نسبت به خدا و رویدادها بالا ببری ،احساست تغییر میکنه.و بغضت تبدیل به حُب میشه،گلم

عزیزم موضوع: موانع استجابت دعای استاد شجاعی، جواب خییییییلی از ابهاماتت رو میده.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂