2777
2789
عنوان

پدر بی عاطفه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 41 پست
واقعا تنها دلخوشی مامانم ما بچه هاشیم خیلی ناراحتم واسه مامانم براش دعا کن الانم بیمارستانه 

آخی عزیزدلم انشالله خدا خودش نگهدارمادرت باشه وبهش سلامتی بده مادرا فرشتن واسه سلامتیشون صلوات فرستادم

عزیزم چقد این مادرا گناه دارن فقط تحمل میکنن من که میدونم پدرم درست شدنی نیس فقط دلم واسه مامانم میس ...

چرا طلاق مادرتونو نمی‌گیرید؟

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ازراهنماییت حتما استفاده میکنم

خواهش میکنم گلم 😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
آخی عزیزدلم انشالله خدا خودش نگهدارمادرت باشه وبهش سلامتی بده مادرا فرشتن واسه سلامتیشون صلوات فرستا ...

مرسی عزیزمما با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم وقتی زندگی مادرشوهرمو میبینم انقدر دلم واسه مامانم میسوزه مادرشوهرم هرکاری بخواد میکنه همه جا میره هرچی بخواد میخره ولی مامانم نمیتونه جلو در بیاد ببینه کوچه چخبره پارسال زلزله اومد همه ریختن تو کوچه بابای من گرفت خوابید ما از ترسمون نتونستیم درو باز کنیم واقعا بابای من واسه ما یه ظالمه بیچاره مامانم 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
مرسی عزیزمما با خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم وقتی زندگی مادرشوهرمو میبینم انقدر دلم واسه مامانم میس ...

منم میبینم خانومای فامیل چجوری زندگی میکنن غصم میگیره واسه این همه بدی که درحق مادرم شده در حالی که میتونست بهترین زندگی رو براش بسازه ازمامانم دریغ میکنه همه چیو حتی یه اخلاق خوب مهربونی خوشرویی چقد دلم یه پدر مهربون میخواست که نازمون کنه دخترا خیلی بابایین ولی ماهیچوقت وجود پدر وحس نکردیم

منم میبینم خانومای فامیل چجوری زندگی میکنن غصم میگیره واسه این همه بدی که درحق مادرم شده در حالی که ...

بعد اینکه مامانم مریض شد خیلی نفرین کردم بابامو دعا کردم بمیره ازدستش راحت شیم مادرشو نفرین کردم که همچین پسری تربیت کرده مادرش جوری تربیت کرده و یاد داده که به زن نباید اهمیت بدی باید بزنیش حتی الانم که الانه عمم بابامو تحریک میکنه که با ما دعوا کنه واقعا دلم میخواد بدونم الان جای مادر بزرگم اون دنیا چجوریه تقاص اذیت کردناشو میده تقاص اینکه یذره محبت کردن به بچش یاد نداده رو میده هیچوقت دلم نمیاد براش فاتحه بخونم قبلا میخوندم ولی مامانم مریض شد دیگه اصلا 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
بعد اینکه مامانم مریض شد خیلی نفرین کردم بابامو دعا کردم بمیره ازدستش راحت شیم مادرشو نفرین کردم که ...

حق داری عزیزم متاسفم واسه همچین پدرایی من ایمان دارم یه روزی تقاص کارا واشکایی که ازمون دراوردن میدن چه شبایی که من تاصبح گریه کردم بخاطر این رفتاراش طوری رفتارکرده همه فهمیدن ما رو دوس نداره وارزشی برامون قائل نیس همه هم سواستفاده میکنن ازش چون میدونن هرچی بخوان براشون فراهم میکنه تاماحرفی بزنیم همه طرف اونو میگیرن که چه ادم خوبیه

حق داری عزیزم متاسفم واسه همچین پدرایی من ایمان دارم یه روزی تقاص کارا واشکایی که ازمون دراوردن میدن ...

بابای من مدرسه که میرفتم چند بار پیش اومد کفتم پنج تومن پول بده گفت تو برای من پنج تومن ارزش داری؟هیچوقت یادم نمیره میدادا ولی اینجوری بی ارزش میکرد.همیشه هرچی بگیم میگه نه مخصوصا اگه مامانم بگه مامان من خیلی با خداست خیدی خوبه ولی بابام فکر میکنه ما بدیم بخدا هیچکس مثل ما رعایت نمیکنه ولی بازم به لباسامون گیر میده با اینکه ازدواج کردم بازم بهم سخت میگیره من فقط بخاطر مامانم میرم خونشون چندروز که مامانم بستری میشه اصلا نمیرم سر بزنم یبار  گفته بود که مامانم نیست من نمیرم و فلان .ادم محبت ببینه میره دیگه