2777
2789
عنوان

رفتارم با نامزد خواهرم درست بود بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه ام.من خودم خیلی شوخی شوخی اجازه دادم که بامن صمیمی شن و البته خیلی شخصیت پررو داشت ک خودشو برا ...

به داماد رو بدی همین میشه ...

خداروشکر الان مرز ها مشخص شد وگرنه پسفردا تو خیلی چیزا دخالت میکرد

خواهرت هم احتمالا خیلی بچس فعلا ول کن شرایط اوکی میشه

فقط سخت نگیر عادی رفتار کن

ارع دقیقامیخواست تو زندگی دخالت کنه و همش میگف ما باید اول ازدواج کنیم من دوماد بزرگ شم بعد تودرحالی ...

در همه حال همسر شما داماد بزرگ محسوب میشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من درابتدا متوجه ام که اشتباه من بود که خیلی محکم کاری نکردم و این شخص پررو نقش برادر خواهری غالب کر ...

ولش کن دیگه فکرت رو درگیر نکن

تو از این به بعد باور کن ۱۰۰ تا بهتر از اون رزیدنت جراح که گفتی برات مورد پیش میاد از این به بعد با عقل صحیح یا مشورت با کسایی که میدونی شخصیت دارن و بین بقیه قابل احترامن تصمیم بگیر عجله نکن به واسطه رشته ات مورد برات زیاده

خواهرت هم فکر نمیکنم با اون پسر سرانجامی داشته باشه چرا هر کسی که وارد زندگیتون میشه رو جدی میگیرن هنوز جوونین و سعی کنین از ارتباطات بی نتیجه که میدونین دوری کنین تو عاقلی کاش خدا خواهرت رو هم یه عقلی بده توروخدا عاقل باشین قدر خودتون روبدونین حیف هستین عمر و جونیتون هم حیفه منو ببخش بابت جسارت ام ولی دوست ندارم اسیب ببینین اون پسر رزیدنت هم از فکرت بیرون کن هزار تا بهتر از اون میاد

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
همون نقشه ش این بود که با رفیقت اوکیش کنه هم رفیقشه هم کسی نیس که ازش جایگاه بالاتری داشته باشه

اره دقیقاا

انقدر اینستا ریلز پیام میداد واقعا تایممو میگرفت اصلا فضا برای ورود شخص کسی به زندگیم نبود تموم فضا به اسم خواهربرادری ک مسخره بود ثبت شده بود

ولش کن دیگه فکرت رو درگیر نکنتو از این به بعد باور کن ۱۰۰ تا بهتر از اون رزیدنت جراح که گفتی برات مو ...

بله دقیقا همین که این شخص فهمید من حدومرز و چهارچوب دارم کافیه و بیشترازاین اگ دخالت میکرد فردا میگفت هرکی من میگم برو.

اره خودمم همین حسو دارم ولی خواهرم خیلی بچه اس ۲۰ سالشه ولی به هرحال من بهترینهارو براش میخوام.

نه عزیزم خواهش میکنم واقعا اظهار نظرت برام مفید بود خیلی ممنونم.

واقعا من تو زندگیم خیلی کلافه ام سختی میکشم ازاینورم کسی وارد حریمم میشه عصبی میشم.

رفته بودیم مشهد محکم زد از صورتم گف شوخی کردم و دستمو بوس کرد و من جاخوردم اخه محرم نامحرمی گفتن هیچی حالیش نیست و من تاحالا دست کسی رو نگرفتم تاحالا چ برسه اینک دست منو کسی ببوسه و خیلی حس بدی گرفتم ک باخودم گفتم اگ یه روزی به همسر ایندم بگم چ فکری میکنه

و خوشحالم شرش کم شد از زندگیم

الان با یه کاربری دیگه تاپیک نزدی شما؟که دامادتون زیادی شوخی میکنع؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن