سلام بچه ها من امروز ۵ روزه که از موعدم گذشته بی بی زدم منفیه، حالا نمیدونم کی پریود بشم. ولی یه سوال برام پیش اومده من وقتی پریود شدم بعدش اقدام کردم دوره سیکلمو باید چند روزه حساب کنم ببینم چه تاریخی باید پریود بشم ؟؟؟؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب فرق داره عزیزم. مثلا من مجرد بودم دوره هام ۳۱ روزه و گاهی بیشتر هم میشد. ولی از وقتی ازدواج کرد ...
متوجه سوالم نشدید میگم دوره قبلیم ۲۸ روز بود. الان ۵ روز از اون ۲۸ روز گذشته و هنوز پریود نشدم مثلا اگه امروز بشم باید دوره بعدیمو ۳۵ روز حساب کنم یا ۲۸ روز؟؟؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
از تاریخ این ماه پریودی تا ماهه بعد پریودیو میشمری مثلا میشه ۲۹روز .یعنی سیکلت ۲۹روزش
بعدیم بخون👆
اگه مجردی یا قرص جلوگیری استفاده میکنی عادیه هورمنات بهم خورده خیلی دلیل میتونه باشه ک تایمش بهم بخوره استرس تغذیه ورزش الدی اقدام.....ولی تا زمانی ک سونو واژینال نری زمان تخمک گذاری یعنی بین سیکلو نمیتونی محاسبه کنی دقیق
اگه مجردی یا قرص جلوگیری استفاده میکنی عادیه هورمنات بهم خورده خیلی دلیل میتونه باشه ک تایمش بهم بخو ...
😂😂😂😂مجرد چیه عزیزم میگم اقدام داشتم ولی ۵ روز از موعدم گذشته و بی بی منفی بوده، 😂😂 گقتی مجرد تنو بدنم لرزید یه لحظه حس کردم واقعا مجردم😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
خب پس دیگه توو اقدام پس و پیش انداختن طبیعیه .در روز توو ۵۰تا تاپیک میریم میایم گلم از کجا یادم بمون ...
عزیزززززم😂😂😂