2777
2789
عنوان

بی بی چک

140 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من امروز ۵ روزه که از موعدم گذشته بی بی زدم منفیه، حالا نمیدونم کی پریود بشم. ولی یه سوال برام پیش اومده من وقتی پریود شدم بعدش اقدام کردم دوره سیکلمو باید چند روزه حساب کنم ببینم چه تاریخی باید پریود بشم ؟؟؟؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب فرق داره عزیزم. مثلا من مجرد بودم دوره هام ۳۱ روزه و گاهی بیشتر هم میشد. ولی از وقتی ازدواج کرد ...

متوجه سوالم نشدید میگم دوره قبلیم ۲۸ روز بود. الان ۵ روز از اون ۲۸ روز گذشته و هنوز پریود نشدم مثلا اگه امروز بشم باید دوره بعدیمو ۳۵ روز حساب کنم یا ۲۸ روز؟؟؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
از تاریخ این ماه پریودی تا ماهه بعد پریودیو میشمری مثلا میشه ۲۹روز .یعنی سیکلت ۲۹روزش

بعدیم بخون👆

متوجه سوالم نشدید میگم دوره قبلیم ۲۸ روز بود. الان ۵ روز از اون ۲۸ روز گذشته و هنوز پریود نشدم مثلا ...

اها الان فهمیدم چی میگی

اصولا اگه کلا قبلا ۲۸ روزه بوده و فقط همین ماه عقب انداختی  باید ۲۸ روزه حساب کنی

ولی اگه قبلا هم همینجور هی عقب جلو مینداختی که هیچی نمیشه دقیق گفت. 

بعدیم بخون👆

اگه مجردی یا قرص جلوگیری استفاده میکنی عادیه هورمنات بهم خورده خیلی دلیل میتونه باشه ک تایمش بهم بخوره استرس تغذیه ورزش الدی اقدام.....ولی تا زمانی ک سونو واژینال نری زمان تخمک گذاری یعنی بین سیکلو نمیتونی محاسبه کنی دقیق

خدایا شُکرت❤🧿
اگه مجردی یا قرص جلوگیری استفاده میکنی عادیه هورمنات بهم خورده خیلی دلیل میتونه باشه ک تایمش بهم بخو ...

😂😂😂😂مجرد چیه عزیزم میگم اقدام داشتم ولی ۵ روز از موعدم گذشته و بی بی منفی بوده، 😂😂 گقتی مجرد تنو بدنم لرزید یه لحظه حس کردم واقعا مجردم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😂😂مجرد چیه عزیزم میگم اقدام داشتم ولی ۵ روز از موعدم گذشته و بی بی منفی بوده، 😂😂 گقتی مجرد ت ...

خب پس دیگه توو اقدام پس و پیش انداختن طبیعیه .در روز توو ۵۰تا تاپیک میریم میایم گلم از کجا یادم بمونه تو کدومی😂

خدایا شُکرت❤🧿
خب پس دیگه توو اقدام پس و پیش انداختن طبیعیه .در روز توو ۵۰تا تاپیک میریم میایم گلم از کجا یادم بمون ...

عزیزززززم😂😂😂