2777
2789

ببین همه ی اینایی که دوستان گفتن فقط وقتی اثر میکنه که رو تغذیت کار کنی ببین چی بخوری جوش میزنی اونارو نخور مثلا تخمه کاکاعو شیرینی جات یا چیزای دیگه اینا چیزایی هستن که بخوری سریع جوش میزنی

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جوش یه مسئله مربوطه درون بدنه، به نظرم باید بری دکتر. چون با کرما فقط ظاهرش خوب میشه باید بری سراون ...

خب دکتر پوست برم قبلا رفتم و کلی هزینه کردم ولی بی فایده بود

ببین همه ی اینایی که دوستان گفتن فقط وقتی اثر میکنه که رو تغذیت کار کنی ببین چی بخوری جوش میزنی اونا ...

آره واقعا تغذیه خیلی مهمه من اگه توی بچگیم شیرینی و چربی کمتر مصرف میکردم الان جوش نمیزدم

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
از کجا باید بخریم

من به اشنام گفتم برام سفارش داداورن.طرف ارایشگره.ادم مطمئنیم هست خودشم یک ساله استفاده میکنه.کرم روزش لایه برداره کرم شبش ترمیم کننده است .کرم لیفتشم برای سفت کردن ورفع چین چروک ریزوازبین برنده فرورفتگی جوش.

من که استفاده کردم خیلیییی راضیم ولی یه دوستی اینجامیگه استفاده نکنیدخطرداره🤔🤔

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
جوش یه مسئله مربوطه درون بدنه، به نظرم باید بری دکتر. چون با کرما فقط ظاهرش خوب میشه باید بری سراون ...

این حرفم درسته 👌جوش زدن نشونه مشکل داخلیه مثل عفونت

آره واقعا تغذیه خیلی مهمه من اگه توی بچگیم شیرینی و چربی کمتر مصرف میکردم الان جوش نمیزدم

من خیلی به پوستم میرم ماسک و تقویتی کلاژن و کرم شب و چیزای دیگه صورتم خوب میشه ولی یهو هوس میکنم تخمه بخورم میگم ولش کن بذار بخورم یعنی درجا جوش میزنما فرداش میبینی چندتا شده الان چند روزه کاکاعو میخورم چونم پر جوش شده می ارزه از خودنی ها بگذری ولی شکمه دیگه بعضی وقتا جلودارش نیستی😂

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
من خیلی به پوستم میرم ماسک و تقویتی کلاژن و کرم شب و چیزای دیگه صورتم خوب میشه ولی یهو هوس میکنم تخم ...

آره دقیقا. منم کشته مرده ی کاکائو. خیلی سخته ولی جلو خودمو میگیرم. سر غذا بقیه ترشی می خورن من نمی خورم چون تنده

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
آره دقیقا. منم کشته مرده ی کاکائو. خیلی سخته ولی جلو خودمو میگیرم. سر غذا بقیه ترشی می خورن من نمی خ ...

پوست خیلی تاثیر داره تو زیبایی وقتی پوستم صافه انقدر حال میکنم اعتماد بنفسمم بیشتر میشه ولی جوش زدنی اعصابم خورد میشه میگم کاش نمیخوردم

واقعا😱توروخداراست میگی اخه معتبره برچسب هلوگرام داره من تاحالادوپکم ازش استفاده کردم

مگه نمیگی دست سازه؟؟؟ از داروخانه گرفتی؟

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

[QUOTE=165940628]مگه نمیگی دست سازه؟؟؟ نه داروخونه نداره گفت فلمولش مال آلمانه دکتره درست میکنه میفروشه ولی هم کارتون داره هم هلوگرام هم بروشورکرمش به ثبت رسیده

2827
2791
2779
2792