2777
2789

کرمشم سرچ کنی هست.هفته اول زدم ببخشیدا روم به دیوار😃هرچی چرک وجوش سرسیا زیرپوستم بودپاچیدبیرون الان دوسه تاجای جوش قرمزمونده که دارم استفاده میکنم تاکامل پاک بشه.چون مبلغش زیادبودچندماه دودل بودم بخرم نخرم ولی اخرسرراضی شدم وخریدمش وخداروشکرتاالان راضی بودم ان شاله که تاآخرشم راضی بمونم.دیگه ام ضدافتاب رنگی نمیزنم فقط بی رنگ میزنم چون رنگی هاش بازم برای پوست مضره.پوستم الان به نرمی بچه دوماهه است خداشاهده اصلااهل بلوف ودروغ نیستم فقط دوست دارم شماهم استفاده کنین

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

[QUOTE=165940628]مگه نمیگی دست سازه؟؟؟ نه داروخونه نداره گفت فلمولش مال آلمانه دکتره درست میکنه میفر ...

ب هرحال بنظرم به هرچیزی اعتماد نکنین و رو پوستتون نزنین 

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
من خواستم بخرم بگم ژل سینره؟؟دیگه نگم براچی؟

بگوژل شستوشوی سینره (پوستت هرچی ک هس بگو مخصوص پوستتو بده)پوست من چربه من مخصوص پوستای چرب گرفتم ک قوطیش سبز رنگه.و ی خانومی ام اومده بود همون سینره خرید ولی پوستش خشک بود بنفششو خرید

پناه برتو ک بی واژه مرامیشنوی.....
عزیزم من هر ماه میرم آزمایش و از این نظر چکاپ میشم. پریودیامم تا حالا خدا رو شکر مشکلی پیدا نکرده. ا ...

الحمدالله😊

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بگوژل شستوشوی سینره (پوستت هرچی ک هس بگو مخصوص پوستتو بده)پوست من چربه من مخصوص پوستای چرب گرفتم ک ق ...

منم پوستم چربه جوش هم دارم..شما راضی هستی از سینره؟؟

من تاحالا ژل شستشو نخریدم 

تو سایت شنیدم میگن درمالیفت هم خوبه

اونی ک جلوحرفات سکوت میکنه لزوما نابلدنیست شعورش از تو بیشتره :)
کرمشم سرچ کنی هست.هفته اول زدم ببخشیدا روم به دیوار😃هرچی چرک وجوش سرسیا زیرپوستم بودپاچیدبیرون الان ...

شما چی استفاده کردی خوب شده پوستت؟؟

من هم جوش دارم هم لک پوستم چربه

اونی ک جلوحرفات سکوت میکنه لزوما نابلدنیست شعورش از تو بیشتره :)
منم پوستم چربه جوش هم دارم..شما راضی هستی از سینره؟؟ من تاحالا ژل شستشو نخریدم  تو سایت شنیدم ...

بله خیلی زیاد راضیم. بخرحتما چون همون چربی رو پوست باعث جوش زدنه خودش

پناه برتو ک بی واژه مرامیشنوی.....
2827
2791
2779
2792