2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماهه دارم استفاده میکنم.خیلی ام راضی هستم خط لب داشتم برطرف شدپوستم سفت شده رنگ پوستمم روشن شده.ولی میخوام بدونم چرامیگید گیاهی نه؟

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
راکوتان خیلی مشکل ساز و قویه به کبد اسیب میزنه و دوره عادت را بهم میزنه اگه خدایی نکرده کبدت مشکل پی ...

عزیزم من هر ماه میرم آزمایش و از این نظر چکاپ میشم. پریودیامم تا حالا خدا رو شکر مشکلی پیدا نکرده. الان کبدم همه چیزش نرماله خدا رو شکر. 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
بخدا تبلیغ نیست عزیزم استفاده کردم .چرامیگی خوب نیست؟

چون بهداشتی نیست و پوستو داغون میکنه هیچوقت به کرم دست ساز اعتماد نکنین من که یه بارم حاضر نیستم استفاده کنم

شانس اوردی صورتت داغون نشده

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
من کتفم جوش میزنه البته دوباری رفتم دکتر پوست اما ول کردم دوباره برگشتع هرچند کمتر میتونم برم دکتر ...

ببین عزیزم قبل از راکوتان دوتا دارو میدن که اگه اونا جواب نداد میان روی راکوتان. من آنتی بیوتیک خوردم، داکسی سایکلین مصرف کردم و افاقه نکرد برای همین دکتر برام راکوتان شروع کرد. 

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
چ زمانی بزنم روغنو عزیزم؟

شب ها قبل خواب روی جوش هات بزن اگه با ژل الوورای طبیعی مخلوط کنی و بذاری رو صورتت که عالی میشه

من خودم حال ندارم ژل الوورا بزنم فقط روغن درخت چای به جوش هام میزنم

و دو سه قطره روغن هسته ی انگور به کل پوستم میزنم

همه ی اینکار هارو وقتی صورتمو شستم انجام میدم.

صبح ها وقتی صورتمو شستم روغن هسته ی انگور میزنم نوشته بود خاصیت ضدافتاب هم داره انگاری،برای تو خونه خوبه.

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
چون بهداشتی نیست و پوستو داغون میکنه هیچوقت به کرم دست ساز اعتماد نکنین من که یه بارم حاضر نیستم است ...

واقعا😱توروخداراست میگی اخه معتبره برچسب هلوگرام داره من تاحالادوپکم ازش استفاده کردم

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
جوش همش از هورمونه.ولی بخایید کنترلش کن ی ژل یا فوم یا پن شستوشوی صورت بخرید.من ژل سینره خریدم خیلی ...

من خواستم بخرم بگم ژل سینره؟؟دیگه نگم براچی؟

اونی ک جلوحرفات سکوت میکنه لزوما نابلدنیست شعورش از تو بیشتره :)