2777
2789
عنوان

سوختگی

72 بازدید | 3 پست

سلام.یه دکترخوب میخوام هرکی میشناسه خواهش میکنم معرفی کنه،برادرشوهرم دچارسوختگی ازانفجارگازشده دکترامیگن هفتاددرصده ازناحیه سینه وگردن وصورت ،توروخداکسی دکترخوب میشناسه وشماره ازش داره بهم بگه

تعداد رای : 1
نظرسنجی
فوری
0
0%
فوری
0
0%
فوری
1
100%

اگر متخصص طب سنتی میرید، ببریدش کلینیک سجاد، توی پونک هست، جنب امامزادگان عینعلی زینعلی. توی گوگل سرچ کنید شماره‌شو میاره. زیر نظر حکیم خیراندیش هست. خود حکیم هم بعضی روزها حضور دارن توی درمانگاه.

شدیدترین سوختگی‌ها با عسل درمان میشه. همینطور با ژل طبیعی آلوئه‌ورا. نگران نباشید. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

دختر خاله من دچار سوختگی شده بود خیلی میزان سوختگش زیاد بود بردیمش پیش دکتر براش پانسمان پیشرفته روزین تجویز کرد خیلی خوب بود یه مدت استفاده کرد و خوب شد زود خداروشکر 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر خاله من دچار سوختگی شده بود خیلی میزان سوختگش زیاد بود بردیمش پیش دکتر براش پانسمان پیشرفته روز ...

عزیزم منم تعریف این نوع پانسمان روزین رو شنیدم میگن خیلی خوبه من نتونستم برای دستم بچم که سوخته پیدا کنم شما از جای خواستی خرید انجام دادین میشناسین جای خاصی رو که بهم معرفی کنید من هم از اونجا خرید کنم