2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی با وزن 48 تنبلی داری؟ مشکلت چیه ؟ دلیل تنبلیت؟ ببخش عزیزم اگ خاستی جواب بده چون منم تازه اقدا ...

من سه ساله اقدامم اوایل زیاد سر در نمیاوردم برا فولیکول و این چیزا هی اقدام میکردم باردار میشدم دو ماهه سقط میکردم دو بار اینطور شد الان دیگه میرم دکتر دارو میخورم

نه معمولی، بیش از 100 کیلو وزنش بود منم 48 کیلوام تنبلی دارم باردار نمیشم🤭😅

واییی چقدر کوشولویی قدت چقدره؟ 

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀
منم استرس گرفتم تا الان نزدیک دوساله تو اقدامم ولی هیچی 

تنبلی داری؟

اگه اضافه وزن داری فقط اگه بتونی یکم وزن کم کنی نتیجه میگیری

من عمم تنبلی داشت لاغر شد سریع حامله شد 😐

منم فک کنم ارثی اما اضافه وزن ندارم مشکل دیگه ام ندادم

5 ماهه اقدامم فعلا دارم دارو گیاهی میخورم

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
منم استرس گرفتم تا الان نزدیک دوساله تو اقدامم ولی هیچی 

چه دارویی مصرف کردی تا حالا

مشهدی؟

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...
قدمم کوشولو 158 😅

واییییییییی خدایااا از اینا که تو بغل شوهرت گم میشیااا 

اتفاقا آقایون عاشق خانمایه ظریف ریزه میرن 

منم کوشولوام ولی نه دراین حد

من سه ساله اقدامم اوایل زیاد سر در نمیاوردم برا فولیکول و این چیزا هی اقدام میکردم باردار میشدم دو م ...

باز خوبه باردار میشدی ینی امیدی هس بازم

ایشالله مامان میشی زودتر 

چن سالته

من حتی موی زائدم ندارم مثل همه هستم 

نمدنم مشکلم چیه که نامنظمم

من از شوهر هم شانس نیاوردم اونم ریزه میزه س 😔😔

جدی میگی؟؟ شوهرت چقدره مگه! 

معمولا خانمایه ظریف شورای هیکلی نصیبشون میشه

آره فقط شانس من این نشد چیزی که من خیلی برام مهم بود 😔 قدش 167 وزنش 60 😔

یاخدا همسرت از من لاغرتره شت ناامیدشدم😭😂🤦‍♀️انشالله بچه هاتون بلندقدسن