2777
2789
عنوان

آشتی کردم😃😃😃🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 72 پست
داداشی که بزنه عشق نیس دشمنه

عزیزم بعضی از زدن ها بخاطر دوست داشتن هست

ما یه همسایه داشتیم هر روز زنشو میزد چه دعوای داشتن یعنی بعد اومد  به ما گفت شوهرم اینطوریه 

شوهرش داد میزد میگفت دوست پسر داره زنم 

اگه دوسش نداشت که نمیزدش عزیزم 

ولش میکرد برع هر کاری میخواد بکنه و  اصلا براش مهم هم نباشه

یه مورد دیگه هم بود به زنش میگفت ببخشیدا یرو به هز کی میخوای بده

داداش هم مثل شوهر میمونه از این لحاظ فقط

عزیزم بعضی از زدن ها بخاطر دوست داشتن هست ما یه همسایه داشتیم هر روز زنشو میزد چه دعوای داشتن یعنی ...

هرکسی عقایدی  داره

من کلا مخالفم باهات

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستام میگن بیش از اندازه احترامش داری یه مدت بود خیلی بد رفتار میکردم که ضربشو خوردم دوستای ناباب خیلی میتونن تاثیر منفی روت بذارن 

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
آره رفق بد تو زندگی شخصی هم دخالت میکنن.

الان که کرونا زیاد شده دیگه کلاسم نمیریم دوستامم نمیبینم آرش خیلی درد و دل نمیکنه صمیمی نمیشه میگه پرو میشی منم که حسابی تنهام 

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
الان که کرونا زیاد شده دیگه کلاسم نمیریم دوستامم نمیبینم آرش خیلی درد و دل نمیکنه صمیمی نمیشه میگه پ ...

چه جالب😂😂

داداش منم مثل توعه

میگه رو بدم بهت پرو میشی😂

آره منم اینطوری ام حوصله م سر میرع

چه جالب😂😂 داداش منم مثل توعه میگه رو بدم بهت پرو میشی😂 آره منم اینطوری ام حوصله م سر میرع

این تنهایی رو هیچ جوره نمیشه پر کرد خیلی مواظبم راه خطا نرم...

این جمعه آزمون ذارم انشاالله خوب بدم دعا کنید

هرچی نصیحتت کنم فایده ای نداره کاملا واضحه از حقیر بودنت لذت میبری یذره به حرفام فک کن ۴ روز دیگه ...

زندگی میدون جنگ و جنگل حیات وحش نیست که

با نگه داشتن احترام و محبت و صحبت کردن اکثر مشکلات حل میشه

چرا تو تاپیکا یه عده وحشی گری و ناسازگار بودن رو یاد میدن نمیدونم

کلا با شما نیستماااا،خیلیا یه مشکل کوچیکو با بدترین رفتارها میخوان حل کنن که نمیشه ،روابط تیره تر میشه فقط

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

زندگی میدون جنگ و جنگل حیات وحش نیست که با نگه داشتن احترام و محبت و صحبت کردن اکثر مشکلات حل می ...

پس‌تو کتک بخور و لذت ببر😁

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
زندگی میدون جنگ و جنگل حیات وحش نیست که با نگه داشتن احترام و محبت و صحبت کردن اکثر مشکلات حل می ...

من زود تاثیر میپذریم کلا، از محیط .. دوستام 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792