2777
2789
عنوان

آشتی کردم😃😃😃🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 72 پست
داشتیم زیاد خب من فضولم😂 دو روز پیش دوستش زنگ زد منم تماسش و رد کردم بعد گذاشتم حالت هواپیما که دا ...

آخی الهی مثل منی.معلوم خیلی داداشتو دوس داری.منم جووونمو برای داداشم میدم.عزیزترین کسمه،منم دقیقا وقتی خوابه و گوشیش زنگ میخوره میرم صداشو قطع میکنم که بیدار نشه و راحت بخوابه.اونم پامیشه غر میزنه.فدااای غر زدنش بشه خواهرش😍😍😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مسافرت نیستن رفتن شهرستان

چه دل گنده ای دارن 

درسته خواهر برادرید 

ولی خب درستم نیست تنها باشید

اون خواهرتم هست یا تنهایی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چه دل گنده ای دارن  درسته خواهر برادرید  ولی خب درستم نیست تنها باشید اون خواهرتم هست ی ...

خواهر ندارم که فقط همین یه دونه داداشو دارم اونم طفلک به خاطر درس من با هام تنها زندگی میکنه امسال کنکور دارم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اره برادر خیلی مهمه منم داداشمو خیلی دوس دازم ولی خیلی سال پیش یه غلطی کرد چنان زدمش به گه خوردن ا ...

درسته ولی دیگه نه انقدر خشن

یکم آروم باشه

ولی خب داداش هست داداشم عشقه

خواهر ندارم که فقط همین یه دونه داداشو دارم اونم طفلک به خاطر درس من با هام تنها زندگی میکنه امسال ک ...

اهان 

موفق باشی عزیزم😘

باهاش کل کل نکن

به نظر منم حق داشته ناراحت بشه ولی زدن نه 

دوستت داره روت غیرت داره حساسه نباید با بی احترامی جوابشو بدی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اهان  موفق باشی عزیزم😘 باهاش کل کل نکن به نظر منم حق داشته ناراحت بشه ولی زدن نه  ...

چشم حتما دیگه بزرگ تره اتفاقا حدیث از پیامبر خونده بودم گفته بود که برادر بزرگ جای پدره منم سعی کردم مائده باشم

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
آخی الهی مثل منی.معلوم خیلی داداشتو دوس داری.منم جووونمو برای داداشم میدم.عزیزترین کسمه،منم دقیقا وق ...

آره خیلی دوسش دارم 💓ولی منو زد😭ولی طبیعی رفتار کردم دوست نداشتم باهاش قهر باشم چون خیلی دوسش دارم 

حاضرم براش بمیرم 💞💓

چشم حتما دیگه بزرگ تره اتفاقا حدیث از پیامبر خونده بودم گفته بود که برادر بزرگ جای پدره منم سعی کردم ...

با ادب 

آره خیلی دوسش دارم 💓ولی منو زد😭ولی طبیعی رفتار کردم دوست نداشتم باهاش قهر باشم چون خیلی دوسش دارم& ...

برو مثل من باهاش آشتی کن

😄نه الان  مدرسه یه کلاس تست واسه بچه ها گذاشته منم میرم اما آرش نمیذره پیاده زدم خودش همش میاد ...

واداشت دوست داره و غیرتیه 

حساس نباش پسرا که یه دختر رو دوست داشته باشن غیرتی هستن دیگه

ولی من یه دوست دارم اسمش یلدا 

یلدا با پسرا بیرونم بره و هر کاری کنه داداشش اصلا براش مهم نیس 

قدر داداشتو بدون عزیزم 

امروز چی درست کنم ؟🤔

واداشت دوست داره و غیرتیه  حساس نباش پسرا که یه دختر رو دوست داشته باشن غیرتی هستن دیگه ولی م ...

❤❤