بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 عنوان آشتی کردم😃😃😃🥺 1048 بازدید | 72 پست بچه ها سلام امروز خیلی خوشحالم با داداشم آشتی کردم اونم منو بخشید انقد تو بغلش گریه کردم تا بالاخره بخشید منو و کلید در اتاقمم داد به خودم😃🥳🥳 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر 1399/09/06 | 10:28 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48954 کلید اتاقتو برای چی گرفتاون صاحب اختیار اتاق تو نیستعه چرا انقد حقیر میکنید خودتونو 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
dokhi_divoone عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 149 عه چقد خوب😀😍دغدغه تون چقد شیرینه شما😇😁کاش دغدغه منم این چیزا بود😞😇
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 سر چی قهر بودین؟ به خیر گذشت بالاخره....جلو جمع بهش بی احترامی کرده بودم 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
پاستیل_خانوم عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 1038 👇🏻👇🏻👇🏻https://www.ninisite.com/discussion/topic/5413872/بیاید-تا-بهتون-بگم-چطوری-شوهرمو-بخاطر-بارداری-سورپرایز-کردم-داستان-ما-و-لوبیا?postId=164739224لطفا حتما گزارش بزنین👆🏻👆🏻❤️ایشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده😍💋 اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 کلید اتاقتو برای چی گرفت اون صاحب اختیار اتاق تو نیست عه چرا انقد حقیر میکنید خودتونو این مدلای تنبیهشه 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
melina2007 عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 9532 به خیر گذشت بالاخره....جلو جمع بهش بی احترامی کرده بودم چندسالته اون چندسالشه؟😁خوش ب حالتون منو خواهرم که مثه دشمن خونی هستیم
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 بچه ها دیشب بهم کمک کردن گفتن چی کار کنم انگار دنیا رو بهم دادن 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48954 این مدلای تنبیهشه تاپیک قبلیتو خوندمخیلی ضعیف و بیچاره ایداداشت زندانیت میکنه کتکت میزنهبعد میری عذرخاهیواقعا بی عرضه ایبا این سبکزندگی به هیج جا نمیرسیباید با لگد میزدی وسط پاشداداشت حق زدن و زندانی کردنتو نداره 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 چندسالته اون چندسالشه؟😁 خوش ب حالتون منو خواهرم که مثه دشمن خونی هستیم من ۱۸ داداشم۲۴ 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
بهار۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 تاپیک قبلیتو خوندم خیلی ضعیف و بیچاره ای داداشت زندانیت میکنه کتکت میزنه بعد میری عذرخاهی واقعا ... 😥😥😥حالا که آشتی کردیم خب شما میگی چی کار کنم زورم بهش نمیرسه 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر