2777
2789
عنوان

شوهر عوضی 😖😖😟😟😟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون خدا برم ک بهم بچه نمیده لاقل اگ بجه داشتم غصه نمیخوردم ب داشتن بچه ام فک میکردم و عصابم راحت ب ...

😳😳 خودت یه کم فکر کن ببین حرفت عاقلانه و منطقیه؟!  چندسالته؟! واسه چی شوهرت انقد تغییر کرد؟ با خیانت و این چیزا کاری ندارم شاید اصلا خیانت نباشه، ولی میگی قبلا خوب بود الآن نیست، چرا؟ آدما تو سختی‌های زندگی رفتارشون تغییر میکنه...زن و مرد هم نداره

🖤

خب انقد ازش متنفری چرا جدا نمیشی زجر میدی خودت و

ن تنها جدا نمیشه

بلکه دلشم بچه میخواد😤

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

عزیزم زود قضاوت نکن،شاید اشتباه میکنی

با این پیشداوری داری خودتو داغون میکنی،مگه تا حالا چیزی ازش دیدی

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸

استارترمراقب باش ولی دادوبیدادنکن به خانوادت یواش یواش نگرانیتوبگوهمسرسابق منم بامن ...نداشت مثلا۲۰روزسرکاربودمیومدم نداشت بعدهمیشه ریشش تازیرچشمش اومده بودبوی عرق میدادکثافت وقتی میخواست بره بیرون دوش میگرفت اصلاح میکردعطرای گرون میزدفکرشکمدمانبودمیرفت برانهاربرمیگشت انترکوفت میکردفوری میرفت تا۱۲شب من اینقدرخودم ساده وپاک بودم باورمیکردم میگفت دارم میرم دنبال وامی یاکاردومی اخرشم خیانت کردهمش میگم خدایاچراحقمونمیگیری روزی بیادبدبختیشوببینم خواریشوببینم به فلاکت بیافته منوبابچه کوچیک ول کرد

😳😳 خودت یه کم فکر کن ببین حرفت عاقلانه و منطقیه؟!  چندسالته؟! واسه چی شوهرت انقد تغییر کرد؟ ب ...

شاید ۵۰ درصدش تقصیر خود آدم باشه پلی ۵۰ درصد دیکش بهش اصن ربطی نداشته باشه

مثلا بره با کسی که قبل ازدواجش دوسش داشته این که به طرفش ربطی نداره😔

چند ماه میش تو اینستا باهاش چط خیلی خیلی زود پاداد

خب حق داری 

خیانت که فقط تو تخت خواب نیست

همون چت کردنش ام نشونه خوبی نیست ‌ولی به نظرم مشاوره برو ‌من کسی رو میشناسم خانوم هستش 

بچش ۷سالشه 

از روزی که نامزد کرد خیانت کرد تا به الان ‌

یعنی طوری که دوست پسرشو میاورد جلو شوهرش میگفت راننده اژانسه

الان توبه کرده سر زندگیشه

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
استارترمراقب باش ولی دادوبیدادنکن به خانوادت یواش یواش نگرانیتوبگوهمسرسابق منم بامن ...نداشت مثلا۲۰ر ...

اگز فکر و ذهنتون پر از افکار انتقام و تلافیباشه هیچ وقت به هیچ کحا نمی‌رسید