2777
2789
عنوان

موی انسان...

243 بازدید | 31 پست

موی انسان ذاتا سفیده آقای ضیا😪😂😂😂😂😂

از بس این تبلیغ چرت شنیدم دیالگشو حفظ شدم همش میگم وعه دیگه حالا کچلی حاد بگیرید بااین تبلیغتون 

بیاید ادامشو باهم توتاپیک بگیم هرکی بلده😂😂

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

وصل میشه به ی ریشه مو که توی اون کیسه هایی وجورد دارن ک وظیفه رنگ سازی مورو دارن 🙁

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است ....              به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺.     @nab_text31

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره 

هر ایرانی حداقل یه بار شنیده 😲

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
😂😂😂😂😂😂😂😂😂سفارش دادم دیدم بعد یه مدتی موهام  رضا صادقی منم‌حالم بهم میخوره از ای ...

موی من شروع کرد به زیاد سفید شدن 😑😑😑😑مریم امیرجلالی

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

خیلی چرته همشم همینو میزارن😭🤢🤮🤮🤢

پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است ....              به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺.     @nab_text31
😂😂😂😂😂😂😂😂😂سفارش دادم دیدم بعد یه مدتی موهام  رضا صادقی منم‌حالم بهم میخوره از ای ...

شایان الان میتونم بدونم چه حسی داری 😂

حس درد کوف زهر مار بتوچه 

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀