2821
2789
عنوان

موی انسان...

247 بازدید | 31 پست

موی انسان ذاتا سفیده آقای ضیا😪😂😂😂😂😂

از بس این تبلیغ چرت شنیدم دیالگشو حفظ شدم همش میگم وعه دیگه حالا کچلی حاد بگیرید بااین تبلیغتون 

بیاید ادامشو باهم توتاپیک بگیم هرکی بلده😂😂

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

وصل میشه به ی ریشه مو که توی اون کیسه هایی وجورد دارن ک وظیفه رنگ سازی مورو دارن 🙁

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است ....              به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺.     @nab_text31

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای اره 

هر ایرانی حداقل یه بار شنیده 😲

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

دیگه حالم بهم خورد از این تبلیغ 😐😐😐

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
😂😂😂😂😂😂😂😂😂سفارش دادم دیدم بعد یه مدتی موهام  رضا صادقی منم‌حالم بهم میخوره از ای ...

موی من شروع کرد به زیاد سفید شدن 😑😑😑😑مریم امیرجلالی

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

خیلی چرته همشم همینو میزارن😭🤢🤮🤮🤢

پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است ....              به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺.     @nab_text31
😂😂😂😂😂😂😂😂😂سفارش دادم دیدم بعد یه مدتی موهام  رضا صادقی منم‌حالم بهم میخوره از ای ...

شایان الان میتونم بدونم چه حسی داری 😂

حس درد کوف زهر مار بتوچه 

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792