2777
2789
عنوان

دردودل کنیم

104 بازدید | 17 پست

سلام قلااا خوبین؟؟! یکم حرف بزنید از دردا ومشکلاتتون بگید یکم سبک شید حرفی سخنی خاطره ای جکی 

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.من یک سوال دارم.میشه بپرسم از تهرانی ها

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

من باید درس بخونیم ولی همه عوامل دست به دست هم دادن من درس نخونم وتنبل شدم وکرونا بد زده تو کاسه کوزم خیلییی دعا کنید من خدا توفیقشو بهم بده سفت وسخت از فردا بچسبم به درس خوندن 

کاربرعزیزی که تاپیکو خوندی خدا انشالله هرچی الان تو ذهنت اومدو بهت بده حاجت رواشی گیاان برامنم دعا کن. 

سلام ببخشید واقعا ببخشید من تازه واردم می‌خوام اسممو عوض کنم چطوری باید عوض کنم ؟

اسمت دیگه اصلا عوض نمیشه متاسفانه 

[QUOTE=165889104]انشالله بحق علی حل بشه 5 

ممنون گلم من  غرق غصه هستم باردارم هستم شوهرم مرد خوبیه ولی انتخاب خودم نبود از بچگی ازدواج کردم و با بچه ها گرفتارم  عشق قدیمی داشتم اونم فکرش اذیتم میکنه هیچوقت از یادم نمیره

بپرس گل

من تهران نیستم.میخوام از تو تهران بهم ادرس سایت..صفحه..کانال.. بدید که عیرحصوری یک کادو برای یک خانمی تو یک زمان مشخص بفرستم. 

کسی میدونه؟تهرانی ها؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.