2777
2789
عنوان

آمنیوسنتز

974 بازدید | 16 پست

سلام ، من ۲۴ هفته هستم ، در آزمایشات غربالگری توصیه به آمنیوسنتز شدم اما نرفتم ، هم به خاطر شرایط کرونایی که مجبور بودم به شهر دیگه ای مراجعه کنم برای این کار ، و هم ترس از ختم شدن بارداری بعد از آمنیوسنتز ، با توجه به اینکه من سال ۹۵ در هفته ی چهلم بارداری ، دکولمان شدم و فرزندم رو از دست دادم ، این بار خیلی استرس دارم ، ترسیدم برم آمنیوسنتز ، توصیه ب خاطر ریسک سندروم داون بود ، حالا به نظرتون چی میشه؟ چند درصد احتمال داره نوزاد سالمی دنیا بیارم؟

خدایا تو بساز ،تو بسازی قشنگ تره

چقدر ریسک.بالایی کردی انشاللا که بچت سالمه ولی منم عربال اول ریسکم ۱ به ۶۴ بود دکترم گفت سونوت خوبه فقط ازمایشت مشکل داره معمولا بچه ای که مسکل داسته باشه سونو هم مشکل داره وای حتما انجام بده که من پیش متخصص این.کار رفتم و خوشبختانخ بچم سالم.بود شما انومالی جوابش چی بوو رفتی?

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایش غربالگری اولت سالم بود؟ فکرکنم همون ان تی

مال من  سالم بود ولی دومی رم دادم ریسک داون بالا بود آمنیوسنتز دادم ولی خداروشکر سالم بود تازه دکترم بعدا گفت چرا رفتی دادی لازم نبود. انشاالله مال شما هم چیزی نیست

چقدر ریسک.بالایی کردی انشاللا که بچت سالمه ولی منم عربال اول ریسکم ۱ به ۶۴ بود دکترم گفت سونوت خوبه ...

منم ان تی خوب بود ، کوادمارکر هم رفتم اونم ریسک نشون داد

عزیزم سل فری بده. امینوسنتز نکن. جدیدا پول کم اوردن همه ریسکا رو بالا میزنن. من سل فری دادم . ریسکم ...

دیگه دیر شده ، تا ۱۹ هفته فرصت داشتم ...

آزمایش غربالگری اولت سالم بود؟ فکرکنم همون ان تی مال من  سالم بود ولی دومی رم دادم ریسک داون ب ...

ان تی سالم بود اما ازمایش ریسک دار بود ، مرحله ی دوم غربالگری ریسکم شده بود یک به سی ، زیاد بود ولی بازم نرفتم :(

دو تا دکتر گفت انینوسنتز کن ولی چند تا دکترا گفتن اصلا امینوسنتز نکن. خطرش زیاده سل فری بده. یه ازما ...

تا ۱۹ هفته فرصت داشتم ، الان ۲۴ هفته هستم دیگه دیر شده ...