2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3553 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تا اونجا دارم که پیش دانشگاهی ئه خانم زنگ زد خونتون خواستگاری بقیش نیست یهو میره از رفتن محمد و دانشگاهت داستان چطوریه

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

اگر میخاین تعطیل کنید چرا وقت میزارین مینویسین ملتم وقت میزارن میخونن بعد یهو تعطیل خب مسخره گرفتین تو مجازی هم همه از هم میترسن

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

عزیزم تاپیک اولت رمان زندگی فقط ۵قسمت هست؟؟ تو رمان زیندگی دوم هم زده از ۱.ادامشه یا من پیدا نکردم بقیه فصل اول رو.تا اونجایی که خاستگار برلت اونده بودفقط.فصل دوم هم که متاهلی.

چقدر خوب کاری کردی عزیزم که دیگه فریب محمد رو نخوردی و بهش برنگشتی. محمد خیلی در حقت ستم و نامردی کرد و اصلا شخصیت انسان و وارسته ای نداشت. یک سری جذابیت ها و ویژگی های خوب داشت ولی در کل بیشتر آسیب رساند به شما. 

یک دختر غریب و ساده رو با زرنگی کاملا درگیر خودش کرد و کلی هم طلبکارانه و گاهی خشن رفتار کرد و در کمال نامردی هم یک عکس رو بهونه کرد که بره دختر عموش رو بگیره... چه خداحافظی تحقیر آمیز و بدی هم با شما کرد و اصلا دلش نخواست تا حرفها و دفاع شمارو هم بشنوه. 

اما بدتر و غیر قابل گذشت تر از همه اینکه:  بعد از عقد شما هم براش ضربه ای که به دختر عموش و مصطفی ممکنه بخوره هم حتی مهم نبود. فقط براش خواست و میل خودش مهم بود و بس. که دوباره فیلش یاد هندوستان کرده و میخواد که برگردی کنارش !

اینکه به یک خانم متاهل پیام میداد و اینکه حاضر بود به یک زن بیگناه دیگه (که هم خون و دختر عموی خودش بود ) ضربه بزنه اینا دیگه رد کردن خطوط اخلاقی و انسانیت هست. این وسط  شیما و مصطفی دو تا ادم بیگناه بودند که براش اصلا مهم نبود که به این دو نفر ضربه سنگینی بخوره. فقط میل و خواست خودش براش مهم بود و بس!

محمد ارزش نداره به خودش و خاطراتش دیگه فکر کنی و لیاقت شما رو نداشت چون واقعا با کارهاش همه چیز رو نابود کرد. عزیزم هربار که یاد اون احساست و خاطراتت افتادی سریعا یاد این نامردی  و رفتار غیر انسانی و خودخواهانه اش هم بیفت تا ازش بیزار بشی و هر آنچه توی قلبت مونده هم از بین بره و محو بشه. 

چقدر خوب کاری کردی عزیزم که دیگه فریب محمد رو نخوردی و بهش برنگشتی. محمد خیلی در حقت ستم و نامردی کر ...

دقیقا درسته

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

بچه ها خواهشن سه تا تایپیک آخرمم گزارش بزنین

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!