2777
2789
عنوان

کمکم کنید

3553 بازدید | 63 پست

داستانمو ادامه بدم یا نه

تعداد رای : 154
نظرسنجی
اره جالب شده بگو ادامه شو
141
91%
نه دردسر میشه گزارش میزنیم
13
8%
چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عزیزم من امروز سرگذشت تو رو خوندم نصفه نذار 

بچه که بودم با خودم می گفتم بزرگ که شدم من دنیا رو تغییر میدم نوجوان که شدم فهمیدم دنیا خیلی بزرگه گفتم پس من کشورم را تغییر خواهم داد در جوانی گفتم کشور بزرگه شهرم رو تغییر میدم به میانسالی که رسیدم گفتم محله ی خودم رو باید تغییر بدم حالا که پیر شدم میفهمم تغییر باید از خودم شروع میکردم اگه خودم تغییر میکردم میتونستم اول خانواده و بعد محله و شهر و کشور و دنیایم رو کم کم دچار تحول کنم  
دوست عزیز خیلی دوس دارم ادامش رو بخونم اما اگه حتی یک درصد احتمال شناساییت باشه چی؟

گزارش بزن لطفا

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

بخظرم جاهای قشنگشوخوندیم من ازشخصیت محمد خیلی بدم اومد درصورتی ک جذابیتش زیاد بودولی دست برن چیزیه ک من نمیتونم باهاش کناربیام وازشخصیت طاها بیشترخوشم اومد ومصطفا هم بنطرم خیلی محترم بود ولی محمددرعین جذابیت مشکلات روانی هم داشت ویرهیچ وپوچ استرس بهت وارد میکردومنم گزارش میزنم چون اسم وشهر واول فامیل محمدو خودتوشوهرتوگفتی وگرنه نمیگفتی دوس داشتم ادامه بدی خیلی خیلی زیبا بود