چشم آهویی🌹❄❄خوب میدانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم ماندهای، عاشق نوازی میکنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این میاندیشم؛"زنی که عشق را میپذیرد، تا چه اندازه بی دفاع میگردد!!!
بچه که بودم با خودم می گفتم بزرگ که شدم من دنیا رو تغییر میدم نوجوان که شدم فهمیدم دنیا خیلی بزرگه گفتم پس من کشورم را تغییر خواهم داد در جوانی گفتم کشور بزرگه شهرم رو تغییر میدم به میانسالی که رسیدم گفتم محله ی خودم رو باید تغییر بدم حالا که پیر شدم میفهمم تغییر باید از خودم شروع میکردم اگه خودم تغییر میکردم میتونستم اول خانواده و بعد محله و شهر و کشور و دنیایم رو کم کم دچار تحول کنم
دوست عزیز خیلی دوس دارم ادامش رو بخونم اما اگه حتی یک درصد احتمال شناساییت باشه چی؟
گزارش بزن لطفا
چشم آهویی🌹❄❄خوب میدانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم ماندهای، عاشق نوازی میکنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این میاندیشم؛"زنی که عشق را میپذیرد، تا چه اندازه بی دفاع میگردد!!!
بخظرم جاهای قشنگشوخوندیم من ازشخصیت محمد خیلی بدم اومد درصورتی ک جذابیتش زیاد بودولی دست برن چیزیه ک من نمیتونم باهاش کناربیام وازشخصیت طاها بیشترخوشم اومد ومصطفا هم بنطرم خیلی محترم بود ولی محمددرعین جذابیت مشکلات روانی هم داشت ویرهیچ وپوچ استرس بهت وارد میکردومنم گزارش میزنم چون اسم وشهر واول فامیل محمدو خودتوشوهرتوگفتی وگرنه نمیگفتی دوس داشتم ادامه بدی خیلی خیلی زیبا بود