2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته 😭😭

114 بازدید | 9 پست

بچه ها من ۵هفته س باردارم با شوهرم اختلاف داریم ناخواسته باردار شدم چند روز پیش دعوامون شد امشب دست گذاشت رو قران بهم گفت نه خودت و میخوام نه بچه تو برو سقطش کن شما جای من باشید چیکار میکنید ؟؟؟

دلم داره از غصه میترکه ؟؟؟

بهم گفت پاشو برو خونه پدرت 😢😢

ایشالا آرامش برگرده به زندگیت

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاحالا نگفتم برو سقط کن اما بخدا گناه داره طفلی به دنیا بیاد وسط دعوای شما برو بندازش ، دلت برای طف ...

خب چه جوری اقدام کنم قانونی میخوام سقط کنم و طلاق بگیرم 😢

امشب کلی برا اون بچه گریه کردم که گیر چنین پدری افتاد دلم براش میسوزه 

می رم خونه پدرم درخواست طلاق مهریه تا قرون آخر خودم فرزندم بزرگ میکنم  کار پیدا میکنم و یه زندگی براش می سازم که کیف کنه

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
می رم خونه پدرم درخواست طلاق مهریه تا قرون آخر خودم فرزندم بزرگ میکنم  کار پیدا میکنم کیه زندگی ...

انقدر راحت نیس که فکر میکنی 

مهریمو بده بچمو نمیده فقط واسه زجر دادن منم شده 

خیلی دلم میخواد خدا جوابشو بده خیلیییی😢 فقط از طرف بچم جوابشو نده 

این جهان عدالت داره الکی نیست دل کسیو بشکنی جواب میگیری من یه خاطره کوچیک یادمه یه پسره معاون مدرسه شو پیش دوستاش مسخره میکرد اونم فقط دوبار مسخره کرد چون معاونه ریشش نصفه درمیومد با اینکه معاون مدرسه نفهمید مسخره میشد خدا جواب اون پسره رو داد دوسال تمام ریشش نصفه درآمد اینقدر به غلط کردن افتاد که درست شد ریشهاش 

انقدر راحت نیس که فکر میکنی  مهریمو بده بچمو نمیده فقط واسه زجر دادن منم شده

این نظر من عزیز دلم امیدوارم ناراحت نشی واسه من خیلی سخت تره اینه که تو خونه ای باشم که کسی نمیخواد  درسته سخته ولی نشد نداره یا به غلط کردن می افته میاد دنبالت تو هم با هزارت شرط قبول میکنی میری سر خونه زندگیت یا همون که اول گفتم 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂