من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منو دوست پسرم علاقه دو طرفه داریم ۱۱ دی عقدمه اونم خودش خواست منم خودم خواستم
و مجردیم وابسته هر پسری نمیشدم
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
بش گیر میدادم..چون بقیه رلاش جرعت نداشتن چیزی بگن بش بخاطر همین همیشه چند تا رل داشت من از اول گفتم یا من یا اونا گف ت ولی با اونام بود خلاصه انقدر گیر دادم که خودشم از این سماجتم خوشش اومد و ول کرد اونارو..با من موند فقط خطشو عوض کرد عاشقم شد کمکم..بهش خیلی محبت میکردم..لوس نبودم پایه کاراش بودم.مثلا بازی. و و و ..مشروب و سیگار وقلیونی نیست اهله چیزی نیست گفتم فک نکنین پایه خلافشم..اهله هیچی نی الانم ک همش میره سرکار