بچه ها با این شرایط که نمیذارن افراد زیادی رو با خودمون تو محضر ببریم والبته کار درستی هم هست،کی واسه ما پارچه بگیره و قند بسابه؟من خواهر ندارم ی داداش نوجوون دارم اونم خواهرش خیلی کوچیکه و ی داداش داره،جز اینا هم فقط مامان بزرگ بابا بزرگا هستن،نظرتون چیه؟تجربهای دارین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
مادر شما و مادر آقا پسر یکی هم اون وسط قند و بسابه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
ماهم برا خواهرم به همین مشکل خوردیم 😄 یک طرفو مادرشوهرش گرفت بعد من گفتم عروس زیر لفظی میخواد بعد مادرشوهره یک طرفو ول کرد رفت زیر لفظی اورد اصلا یه وضعی😄