2777
2789
عنوان

ختم صلوات برای حضرت معصومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 55 پست
😘😘😘😘😘😘🤲🏻 ۱۰تا ب نیت حاجت دل خودت

ممنونم مهربونم 😍 انشاءالله حاجتتون روا بشه 🌺 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
50 تا به نیت حاجت دل @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   @ ...

ممنونم عزیزم، الهی حاجت روا شی..

منم ۲۰۰ صلوات برای حاجت روایی خودت عزیزم و خودم و استارتر و @الناخانووووووم  و @ملکه__یخی  و @مامان_آینده_هستم  و @سواره  و @پفسه  

هدیه به حضرت معصومه(س).. الهی که حاجتتون روا🤲🌺❤💚🙏

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم، الهی حاجت روا شی.. منم ۲۰۰ صلوات برای حاجت روایی خودت عزیزم و خودم و استارتر و  ...

ممنون عزیزم ان شاالله حضرت معصومه حاجت روات کنه

🌻🍃اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
ممنونم عزیزم، الهی حاجت روا شی.. منم ۲۰۰ صلوات برای حاجت روایی خودت عزیزم و خودم و استارتر و  ...

لطف کردی گلم 🌹 انشاالله حاجتتون روا بشه 🌺 الهی آمین 🤲 💚 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
۱۰۰تا به نیت حاجت روایی @آناعشق     @sar_be_hava     @الناخانوووووم   ...

الهی حاجت دلت روا شه🙏🌺❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

۱۰۰تا به نیت حاجت روایی @آناعشق     @sar_be_hava     @الناخانوووووم   ...

قبول باشه گلم 🌷 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 

۱۴ به نیت حاجت دل دوستم.   @آناعشق     😘😘🌸 ۱۴ تا به نیت حاجت دل خودم التماس دع ...

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 انشاءالله حاجت روا بشی 😍 الهی آمین 🤲 💚