2777
2789
عنوان

یه ماهه بی خوابی دارم کمک لطفا

114 بازدید | 24 پست

از یه ماهه پیش من بی خواب شدم نه در طول روز خوابم میبره نه شبا با اینکه خستم و خوابم میاد سرمو که میزارم بالش خوابم میپره افسرده شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرسی شدی؟ یه اتفاقی افتاده برات؟ گل گاوزبون دم کرده منو میخوابونه

والا اینطوری نبودم یه ماه پیش دکتر به من اسنترا داد خوردم فقط ۱۰ روز و قطع کردم و اینطوری شدم

تنفس درست داشته باشین قبل خواب ... وقتی رفتین داخل تخت برای خواب ، شروع کنین به شمارش تنفس هاتون ... تنفس عمیق شکمی بکشین وقتی دم و انجام بدین شکم بالا میاد ، چهار ثانیه نگه دارین ، و موقع بازدم شکم میاد پایین ... این تنفس صحیح هست و اینقدر این کار رو انجام بدین تا خوابتون ببره 

یکم توضیح بده چطوری دفع میشه اخه منو مریض کرده این زهر ماری یه ماه میشه قطع کردم من چیکار کنم

ببین این عوارض داروهای روانه. من نمی دونم چه دوزی برات نوشته. معمولا یهو قطع نمیکنند و آروم آروم کم می کنند. 

ببین این عوارض داروهای روانه. من نمی دونم چه دوزی برات نوشته. معمولا یهو قطع نمیکنند و آروم آروم کم ...

دوز ۵۰ داده بود من فقط ۱۰ روز خوردم ولی الان یه ماهه من بیقرارم و بی خواب اصلا خواب از چشام رفته