2777
2789
عنوان

بی غیرتی 😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 90 پست
مادرهای بیچاره مگه حریف این نسل میشن

چرا نشن اخه حرفا میزنی شما مگه الکیه آبروی آدم مگه بچه بازیه من شوهرم ازم حساب میبره اون ک دخترمه😐والا حرص میدن ادمو با ابن تاپیکاشون 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا خب تو شهر ما دختر پسرا زود ازدواج میکنن

انقدر زود اخه؟؟؟؟؟؟مخصوصا پسرا ک دیرتر تکامل عقلی پیدا میکنن

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
چرا نشن اخه حرفا میزنی شما مگه الکیه آبروی آدم مگه بچه بازیه من شوهرم ازم حساب میبره اون ک دخترمه😐و ...

پست بعدیش رو بخون میفهمی عزیزم

من شوهرم ازم حساب میبره پسر ۲۰ سالم رو حرفم حرف نمیزنه اما امان از دخترم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اره لرا خیلی با غیرتن تازه پسره رو مادرش خیلی غیرتیه ولی رو من ن

اره میدونم من خودم و نامزدم لریم برا همین تعجب کردم اصلا اون رفیق صداش بخاد سر من بلند کنه زندش نمی زاره چه ریلکسه

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀 
انقدر زود اخه؟؟؟؟؟؟مخصوصا پسرا ک دیرتر تکامل عقلی پیدا میکنن

تازه اگه برسن😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پست بعدیش رو بخون میفهمی عزیزم من شوهرم ازم حساب میبره پسر ۲۰ سالم رو حرفم حرف نمیزنه اما امان از د ...

🤣دخترا باس حرف حرف خودشون باشه

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀 
اره لرا خیلی با غیرتن تازه پسره رو مادرش خیلی غیرتیه ولی رو من ن

پس مطمئن باش نمیخوادت بخودت بیا هر حسی عشق نیست....

ببین عزیزم تو داری با این رابطه خودتو نابود میکنی 

وابسته رابطه عاطفی شدی چونکه خودت خواستی تو این سن همه این هوس میاد سراغشون حالا بعضی سرکوب میکنن و خودشون رو درگیر نمیکنن بعضیا نه مثل شما توی دام میفتن و زندگیشون نابود میشه 

نکن این کارو با خودت این هنوز دهنش بو شیر میده بعد میخواد تو رو خوشبخت کنه 

دختر مثل ی الماس تو صدفه هرچی دست نیافتنی تر 

ارزشش بیشتر

لطفا با این روابط ارزش خودت رو پایین نیار 

پست بعدیش رو بخون میفهمی عزیزم من شوهرم ازم حساب میبره پسر ۲۰ سالم رو حرفم حرف نمیزنه اما امان از د ...

چی بگم والا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز