2777
2789
عنوان

بی غیرتی 😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 90 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره

ردش کن 

نه بخاطر دعوا نکردن بلکه بخاطر اینکه هنوز سنش کمه برای مرد یه زندگی شدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

18 سالشه ما قراره تیر ماه خاستگاری رسمی کنه ازم

خخخ بیچاره بچه ست  غیرت چیه  بچه طفل معصوم ول کن مردا تا 37  بزرگ نمیشن یه 19 سال جا داره  بزرگ بشه اگرم به‌ات ازدواج کنه این 19 سال همش دعوا و داستان داری

وااای پسر ۱۸ ساله و عشق؟سبیلاش دراومده؟😥😥😥

مادرت بعنوان بزرگترت چرا اعتراص نمیکنه 😐قصه تعریف میکنی برای ملت؟😕

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
مادرت بعنوان بزرگترت چرا اعتراص نمیکنه 😐قصه تعریف میکنی برای ملت؟😕

مادرهای بیچاره مگه حریف این نسل میشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم از واژه ی عشق اینقدر مایه نذار

معنی عشقم بردی زیر سوال

این رفتاراش بیشتر بچه بازیه تا عشق

اون تو رو جدی نگرفته پس جدیش نگیر

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
والا مادرم خیلی نصیحتم کرد ولی میبینه وقتی پیشم نیست چقد ناراحتم واس همین موافقت میکنه ک ناراحتیمو ن ...

من جای مادرت باشم ناراحتی الانت رو تحمل میکنم تا ناراحتی بزرگتر فردات رو نبینم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز