2777
2789
عنوان

بی غیرتی 😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 90 پست
پس ترکش میکنم برای ابد

عجله نکن 

به خودت فرصت بده رسم و رسوم رو رها کن به این فکر کن اون مرد میخواد تکیه گاه تو ،دوست تو،پدر بچه های تو بشه

هر کسی از راه برسه عشق نمیشه 

عشق یه بار فقط سراغ آدم میاد و برای ابد میمونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣دخترا باس حرف حرف خودشون باشه

اتفاقا منم دختر بودم خیییلی کله شق بودم ولی حرف حسابم حالیم بود اتفاقا یکی از اقوام ۱۸سالش بود خودشو میکشت برام ولی من گفتم ن ک ن بچه ای😉الانم کله شقم ولی منطقی💪💪💪💪💪

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
اتفاقا منم دختر بودم خیییلی کله شق بودم ولی حرف حسابم حالیم بود اتفاقا یکی از اقوام ۱۸سالش بود خودشو ...

من خو برا نامزد کنم دو روز اعتصاب غذا بودم با گریه🤣

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀 
پس ترکش میکنم برای ابد

بله ترکش کن و دیگه اینجور رابطه ای رو با هیچ پسری نداشته باش 

ازدواج مگه چی داره ک میخوای زود خودتو بدبخت کنی

شرط میبندم پونزده سالت بیشتر نیست 

پس بشین درستو بخون برا ایندت ک چکار بشی برنامه ریزی کن روی پای خودت مستقل بشی بعد اینا بفکر ازدواج باش 

منکه ازدواج کردم هیچی ندیدم ازش

نگران اینم چطوری ترکش کنم ک دلتنگ نشم

خودت رو سرگرم کن

یه روزی به این روزا میخندی و بعنوان خاطر تعریف میکنی و میگی چقدر ضایع بودم مثل همه ما که عاشق چه تحفه هایی بودیم و الان میگیم خدا رو شکر که نشد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همسر من ۴۲ سالشه بخدا هنوز بچس خوب و بد و نمیتونه تشخیص بده من همیشه مراقبشم اونوقت تو از ی پسر بچه ۱۸ ساله چ توقعی داریااااا

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
نگران اینم چطوری ترکش کنم ک دلتنگ نشم

نگران نباش بچسب ب درس و مشقت برا خودت سرگرمی درست کن این همه استفاده نادرست از گوشی میکنین تو این سن بجاش مطالب اموزشی درمورد ی حرفه دانلود کن مثل بافتنی یا هرچی دیگه برا خودت هنری درست کن نگران نباش ایقدر شوهر کنی ک بگی خدای شوهر واسه چیمه

خیلی سخته برام ولی باشه 😣

درست میشه صبر کن بشین برای کنکور بخون یه خانم موفق بشو که صد تا مرد آرزوی داشتنت رو داشته باشن

همسر من ۴۲ سالشه بخدا هنوز بچس خوب و بد و نمیتونه تشخیص بده من همیشه مراقبشم اونوقت تو از ی پسر بچه ...

دقیقا همسرمنم سی،وهفت سالشه بعضی وقتا بچست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز