واااای خیلی استرس دارم مادربزرگ شوهرم که طبقه پایین خونه ما هستن کرونا گرفته امروز تست کروناش مثبت شد دارم از استرس میمیرم دیشب شوهرم خونشون بوددددد فشار خون داره حالم خیلی بده مادرشوهرمم با اون زندگی میکنه هر روز میاد نمیدونم چطوری بهش بگم نیاد که بر نخوره وای چیکار کنم چی بخوریم که ما نگیریم ؟ وای دارم میمیرم
السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالی فرجه" به جمع 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید .
شوهرت دیشب پیشش بود به مادرشوهرت بگی نیاد ،😐 انشالله نمیگیرید اب نمک غرغره کنید مخصوصا نمک دریا
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
نه عزيزم نگران نباش مادربزرگ همسرتون سنشون بالاس كرونا زياد تاثيري روش نذاشته حتما خفيف گرفته اگه هم خدايي نكرده به شما بده هم خفيف هست ولي سعي كنين پيشش نريد و قرنطيتش بكنين
از اونجا در برید کلاهتونو وردارین فرار کنید وقتی اونقدی فهم ندارن با وحود کرونا بازم میان خونت ...
اصلا رعایت نمیکنن ما تو روستاییم دو سه روز پیش نون داشتن میپختن ده پونده نفر جمع شده بودن تنور خونه درم بسته بودن . ابجیم میگه برم ولی میترسم ناقل باشم و اونا هم بگیرن
السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالی فرجه" به جمع 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید .