2777
2789
عنوان

بنظرتون منو رو ول میکنه

193 بازدید | 18 پست

ما تقریبا۴ سال ازدواج کردیم 

رابطمون خودممم سر درنمیارم ازش 

مثلا از نظر مالی خوب تامینم میکنه اما حسی بعضی اوقات میگه دوسم داره اونم من میگم بگو میگه تو عمل هم خونه تمیز میکنه بچه هم نگه میدار موقعی که بیکار 

از اونور هم کم بخاطر بچه و تمیزی کفریم نکرده زیاد

بیشتر حس میکنم مدام مراقب حرف زدن و حرکاتمم که قهر نکنه چون تند تند قهر میکنه 

اصلا نمیتونم تشخیص بدم مجبور بمونه باهام یا نه دوس داره

چند بار پیش اومده گفته ایکاش بیشتر باهم صحبت میکردیم قبل عقد

از اونور هم میگم کلا تو همه مسایل نمیتونه صد در صد تصمیم بگیره مثلا سر بچه آوردن من گفتم بچه بدنیا اومد هی گریه و شب بیداری مدام میگفت من بچه نمیخواستم خودت جمعش کن بعد الان که بچه ۱۶ ماهش شاید از ۶ ماهگی میگفت دومی هم بیاریم 

ادامه رو بگم؟؟؟

الان یجور شد قرار اوضاع مالیش یه تغییرات خوبی بکنه پول حسابی قرار بهش برسه

با این اوضاع همش حس میکنم این پول برسه منو ول میکنه میره؟؟؟ یا دیگه محل نمیکنه و من میشم خدمش بله قربان گوش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاستگار منم همينطوره بايد مراقب حرفام و رفتارم باشم تا بهش برنخوره و قهر نكنه!

خب خیلی سخت ،،، میتونی تو زندگی تحمل کنی درست بشو نیست، مشاوره هم نمیاد تکلیفم مشخص بشه

خب خیلی سخت ،،، میتونی تو زندگی تحمل کنی درست بشو نیست، مشاوره هم نمیاد تکلیفم مشخص بشه

اره واقعا حالا من تو زندگي نرفتم نميدونم چخبره

ولي خب ديگه... اذيت كنندس

نميدونم از لوس بودنشونه از دوس نداشتنشونه چيه

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

غر نزن فرض کن بیمارته تو پرستارشی

خب همون پرستار هم ي جاهايي كم مياره حتا اگه قوي باشه

دو طرف بايد به هم روحيه بدن نميشه يكطرفه باشه ك

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

چرا باید ولت کنه آخه؟ اینکه ابراز احساسات نکنه دلیل نمیشه دوستت نداره. یا حتی اینکه بگه باید قبل عقد بیشتر صحبت میکردیم درسته حرف خوبی نیست ولی خود ما هم وفتی ناراحتیم این فکرا رو میکنیم دیگه. 

چرا باید ولت کنه آخه؟ اینکه ابراز احساسات نکنه دلیل نمیشه دوستت نداره. یا حتی اینکه بگه باید قبل عقد ...

منم با خودم مدام این ها رو میگم 

چجوری بفهمم و مطمئن بشم منو میخواد ، شب و روز اضطراب این رو دارم

منم با خودم مدام این ها رو میگم  چجوری بفهمم و مطمئن بشم منو میخواد ، شب و روز اضطراب این رو د ...

ببین اینکه قهر میکنه ربطی به تو نداره. خود ما هم یسری اخلاقای بد داریم دیگه. ولی مطمئن باش اگر دوستت نداشت منتظر پول نمیموند که جدا بشه. اونم الان که مهریه تق و لقه. من نه تو رو دیدم نه شوهرت رو. ولی بهت اطمینان میدم که اینایی که میگی فقط ترس خودت هست. اگر میگفتی خیانت کرده میگفتم دوستت نداره. ولی این چیزایی که میگی تو همه زندگیا هست.