2777
2789

خونمون ک داریم میسازیم هیییچ نوری نداره فک کنین ی پنجره هم نداره کاملاپوشیده میترسم توش کپک بزنم داداشم میگ خونتون بومیگیره فلان میشه

میترسم خودم افسرده شم اگ حامله شم خدایی نکرده بچم مشکل پیداکنه بخاطرنبود نور ازبس باشوهرم دعواکردم سرخونه دیگ میترسم واسه نورم شکایت کنم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا خب چرا اینطوری ساختین مامستاجریم همکف یه پنجره به حیاط داره یه پنجره ودربه حیاط خلوت بازهم کم نوره وبدم میاد ولی خب میگم مستاجرم تموم میشه اصلانوربه جهنم گردش هوانباشه چیکامیکنی

خب چرا پنجره نداره خونه مامانم پنجره داره ولی نور نداره چون افتاب خور نیست کلا تاریکه میرم اونجا دلم میخواد بخوابم فقط همیشه باید لامپ روشن باشه رطوبتم که من چون شمالم حتی با وجود تهویه هست چه برسه به اینکه نباشه

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
چطور هیچ پنجره ای نداره  اتاق خواب ، پذیرایی ، آشپزخونه ، پاسیو  یعنی هیچکدوم ؟؟؟

هیجااااا فقط ی اتاقمون ی پنجره کوچیک داره سالن اشپزخونه حموم دسشویی هیجاااا نورنداره

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚