2777
2789
عنوان

مشکل لک پوست😓

69 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی ناراحتم ۴ ۵ماهه که جای سه تا ناخن رو پوستم مونده هنوز لکش قهوه ایه و سفید نشده

از همون لحظه اول عسل زدم بعدش سفیده تخم مرغ لایه بردار و پماد ترمیم کننده چن بسته استفاده کردم که بازم نرفت چیکار کنم راهکار بدید😭براتون از ته دلم صلوات میفرستم

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

دوستان Rfکردم لایه برداری هم دکتر برام انجام داد یه امپول مزو لک هم برام زدن هیچ تاثیری نداشت اصلا برام چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی نگو منم کلی لک زدم جدیدن هم کره بدن میزدم به صورتم رودماغم وکناره هاش کلی قرمز میشه ومرتب میخاره کلی هم جوش زدم پیشونیم هم قرمز وکلی منافذش باز شدن🤕چکار کنم پوستم مثل قبل بشه

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
عسل و زردچوبه برا لک خوبه پماد آلفا هم ترمیم کننده قوی هستش

عزیزم۵ماه ازش میگذره تاثیر داره ینی من این مدت قرص زینکم خوردم تا ثیر نداشت ویتامینcهم استفاده کردم توروخدا هزچی میدونی دریغ نکن صلوات فرستادم برات

وایییی نگو منم کلی لک زدم جدیدن هم کره بدن میزدم به صورتم رودماغم وکناره هاش کلی قرمز میشه ومرتب میخ ...

عزیزم عسل بمال.من که هرچی میزنم فایده نداره هی خدا