2777
2789
عنوان

یهو یادم اومد 😂😂😂💔

256 بازدید | 8 پست

من میخواستم یه روز تولد برم پیام دادم مربی که فردا نمیتونم بیام باشگاه گفت چرا و اینا گفتم تولد دعوتم

گفت خب اول بیا باشگاه بعد برو تولد 😂😂😂

من نمیخواستم دیگه اون روز برم چند دقیقه بعد کنسل شد تولده بعد پیام دادم که میام تولد کنسل شد

خندید 🤣🤣🤣🤣 دلش راضی نبود فک کنم

چه اصراری داره بخدا یبار سربه سرش گذاشتم که من یکسال دیگه میخام برم از اینجا ( مهاجرت ) همش میگفت غلط نکن

یبارم به بهونه امتحان میخاستم یک ماه باشگاه رو ول کنم پیام دادم من یکماه نمیتونم بیام امتحان دارم آخرش ساعتو یجوری جور کرد که برم 🙃😂راه فرار ندارم دیگه

دختر جنوبم🌊✨🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی خوبه؟؟؟ پیشرفت که کردم الان ۴ ماهه ۱۳ کیلو کم کردم تقریبا ۸۶ بودم شدم ۷۴

اره خوبه من کلا از مربی های سختگیر خوشم میاد چون نمیزارن شاگرداشون تنبل بشن و این خیلی خوبه

حالا یک سوال پوست بدن افتاده یا چروک نشد موقع وزن کم کردن

اخه یکی تو باشگاه ما میگفت تو یکسال از 70 کیلو خودشو رسونده به 50 کیلو ولی پوست بدنش اویزون بود چروک

اره خوبه من کلا از مربی های سختگیر خوشم میاد چون نمیزارن شاگرداشون تنبل بشن و این خیلی خوبه حالا یک ...

من ۱۶ سالمه

نه اصلا چروک نشده ولی اگرم چروکی باشه اونم به مرور میره با ورزش مهم کم کردنه من الان دیگه مربیم میگه عدد رو ترازو برات مهم نباشه سایز فقط مهمه چون دیگه تو عضله سازیم

دختر جنوبم🌊✨🌿

اره خوبه من کلا از مربی های سختگیر خوشم میاد چون نمیزارن شاگرداشون تنبل بشن و این خیلی خوبه حالا یک ...

برعکس مربیم آدم جدی و خشکی نیست باهم راحتیم و شوخه

من خودمم سخت میگیرم

دختر جنوبم🌊✨🌿

برعکس مربیم آدم جدی و خشکی نیست باهم راحتیم و شوخهمن خودمم سخت میگیرم

نه منظورم مربی سختگیر یعنی کسی که جدیت همراه با حرفه ای بودن و پیگیر بودن داشته باشه شوخ هم باشه